maritbet girişmaritbet
Teleset Mobilya’nın kalitesi “İSO 9001” ile belgelendirildi!

Teleset Mobilya’nın kalitesi “İSO 9001” ile belgelendirildi!

Teleset Mobilya’nın Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001 Belgesiyle tescillendi!

Türkiye'nin ilk modüler mobilya üreticisi Teleset, masif ahşap mobilya üretimi alanında faaliyet göstermek üzere 1959 yılında kurulmuş ve sektördeki bu tecrübesini, son 20 yıldır modüler mobilya üretiminde yoğunlaştırmıştı.
İşte ülkemizin bu köklü ve öncü kuruluşu, bağlı bulunduğu Birlik Şirketler Grubu bünyesinde geçtiğimiz yıl yaşanan yeni yapılanma sonrasında, gerek yönetiminde gerek ürün yelpazesinde yaptığı atılımlarla müşteri memnuniyetini zirveye taşıdı. Bu özverili ve başarılı çalışmaların bir sonucu olarak da Teleset Mobilya'nın Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001 Belgesiyle tescillendi!

Teleset Mobilya'nın vizyonu “sektöründe ulusal ve uluslararası standartlara uyan, en güvenilir, trend belirleyen bir dünya markası olmak ve gelirinin en az üçte birini ihracattan elde etmek” olarak tanımlandı.
“Sağlıklı, ergonomik mobilyalar üreterek, hayatı kolaylaştıran tasarımlarla farklılıklar yaratmak; toplumumuzun yaşam kalitesini artırmak ve müşterilerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak” ise Teleset'in misyonunu oluşturdu.

Teleset Mobilya, elli yılı aşkın kaliteli üretim geleneğini çağdaş ev yaşamına kazandırdığı yenilikçi tasarımlarıyla her geçen gün daha ileriye taşıyor...
Teleset, en son teknolojiye sahip tesislerinde modern, fonksiyonel, şık, sağlam, minimalist ve konforlu ürünlere imzasını atıyor. Teleset, bu özgün ürünlerini, işlevselliği ön plana çıkararak rahatlık ve zarafetle bütünleştiriyor.
Teleset'in “Her Oda Son Moda” sloganıyla satışa sunduğu geniş ürün yelpazesinde yatak odaları, yemek odaları, çocuk ve genç odası grupları, oturma grupları, duvar üniteleri, ayakkabılıklar, portmantolar, çalışma masaları ve kitaplıklar bulunuyor. Bu özel ve seçkin ürünler, tüketicilerin mobilya konusundaki tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor; müşteri memnuniyetini ön planda tutan Teleset'e olan tüketici güvenini zirveye taşıyor.
 

YENİ KOLEKSİYON İMOB FUARI'NDA
Teleset Mobilya'nın 2011 yılı için oluşturduğu yeni koleksiyonu 1-5 Şubat tarihleri arasında Yeşilköy CNR'da düzenlenecek İMOB Fuarı'nda vitrine çıkaracak. Toplamda yaklaşık 550 metrekare kullanımla iki katlı olarak inşa edilen standda Teleset'in yeni ürünleri sergilenecek..
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz