maritbet girişmaritbet
Tekzen'in web sitesine büyük ödül geldi!

Tekzen'in web sitesine büyük ödül geldi!

Yapı market sektörünün öncü markası TEKZEN, e- ticarette aldığı uluslararası ödülle sınıftan geçti. Şirketin e-ticaret adresi tekzen.com.tr dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden IMA (Interactive Media Awards) jürisi tarafından ''E-Ticaret'' kategorisinde "Üstün Başarı" (Outstanding Achievement) Ödülüne layık görüldü

Yapı market sektörünün öncü markası TEKZEN, e- ticarette aldığı uluslararası ödülle sınıftan geçti. Şirketin e-ticaret adresi tekzen.com.tr  dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden IMA (Interactive Media Awards) jürisi tarafından ''E-Ticaret'' kategorisinde "Üstün Başarı" (Outstanding Achievement) Ödülüne layık görüldü. 

Organize ev geliştirme pazarının yüzde 100 yerli sermayeli tek markası Tekzen, 200 bin metre kare ile Türkiye'nin en geniş satış alanına sahip yapı marketi olmanın yanı sıra; online satışta da iddiasını yüksek tutuyor. tekzen.com.tr
‘nin uluslararası IMA jürisi tarafından ‘E-Ticaret' kategorisinde ‘Üstün Başarı' ödülüne layık görülmesi Tekzen'in e-ticaretteki hedefini taçlandırdı.

Dijital mecra kullanıcılarının, özellikle de web sitelerinden alışveriş yapan ziyaretçilerin girdikleri sitede tasarım, kullanışlılık, aradığı ürüne kolay erişim gibi fonksiyonlara dikkatini göz ardı etmeyen Tekzen, olumsuz bir izlenim edinmeleri halinde birkaç saniye içinde farklı bir site arayışına girebilen bu ziyaretçileri sürekli müşterileri kılabilmek hedefiyle 2013 yılında tekzen.com.tr 'yi baştan sonra yeniden tasarladı. 
Şirket internete yaptığı bu yatırımın bu karşılığını ise kısa sürede aldı. tekzen.com.tr dijital dünyanın en prestijli ödülü olarak kabul edilen IMA'nın (Interactive Media Awards) ‘E-Ticaret' kategorisindeki ‘Üstün Başarı' Ödülüne layık görüldü.

İçerik ve fonksiyonellikte tam puan aldı

IMA jürisi, Tekzen'in dijital mecradaki adresi  tekzen.com.tr 'yi, Tasarım, İçerik, Fonksiyonellik, Kullanışlılık ve Standartlara Uyum olmak üzere 5 farklı kategoride değerlendirdi. Jüri, siteye İçerik ve Fonksiyonellik kategorilerinde 100 üzerinden 100 tam puan verdi. Tekzen,  IMA jürisinden toplamda 476 puan alarak önemli bir başarıya imza attı.

Online pazarda 2006 yılında tekzen.com.tr adresi ile yerini alan Tekzen, günümüzde 100 bini aşkın ürün çeşidiyle, Türkiye'nin her noktasına hızlı teslimat anlayışı ile hizmet vermeye devam diyor. Aylık 2 milyon ziyaretçi sayısı bulunan tekzen.com.tr, aldığı uluslararası IMA Ödülü ile ziyaretçilerin uğrak adresi olmaya devam iddiasını güçlendirmiş oldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Babalar Günü'ne özel alternatifli hediyeler Tekzen'de!
  • 14.06.2021 11:22

Babalar Günü'ne özel alternatifli hediyeler Tekzen'de!

Tekzen, Babalar Günü’nde babasına ne hediye alacağına karar veremeyenler için bi ...

Tekzen'den Anneler Günü'ne özel fırsatlar!
  • 04.05.2021 09:33

Tekzen'den Anneler Günü'ne özel fırsatlar!

Anneler Günü'ne kısa bir süre kala, annelerini mutlu etmek isteyenlerin tatlı te ...

Konut kredisi kullanım hacmi ne seviyede?
  • 29.04.2021 16:11

Konut kredisi kullanım hacmi ne seviyede?

BDDK tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 22 Nisan ...

Minimalist yaklaşımla dekorasyon nasıl yapılır?
  • 14.12.2020 11:13

Minimalist yaklaşımla dekorasyon nasıl yapılır?

Tekzen sunduğu fikirlerle yaşam alanlarında sade bir tarz oluşturmak isteyenler ...

Tekzen'den ısıtıcı ve sobalarla ilgili öneriler!
  • 13.11.2020 06:30

Tekzen'den ısıtıcı ve sobalarla ilgili öneriler!

Soğuk havaların kendini iyice hissettirmeye başladığı bu günlerde daha sıcak ort ...

Tekzen'in Montessori mobilyaları ile çocuklar kendini keşfediyor
  • 02.11.2020 10:44

Tekzen'in Montessori mobilyaları ile çocuklar kendini keşfediyor

Tekzen, Montessori sistemine uygun sunduğu mobilya çeşitleriyle ebeveynlerin ter ...