maritbet girişmaritbet
Süleyman Çetinsaya Kayseri'de Kan Merkezi açtı!

Süleyman Çetinsaya Kayseri'de Kan Merkezi açtı!

Avrupa Konutları projesinin mimarı Süleyman Çetinsaya’nın topluma kazandırdığı en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Kayseri Kızılay Kan Merkezi açıldı


Avrupa Konutları projesinin mimarı Süleyman Çetinsaya'nın topluma kazandırdığı en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Kayseri Kızılay Kan Merkezi, 28 Ağustos Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün katılımıyla açıldı.

Avrupa Konutları markasıyla büyük yükseliş yakalayan Süleyman ÇETİNSAYA, konut sektörüne adını güvenilir bir isim olarak yazdırırken, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de halkın refahını sağlamayı amaçlıyor.

Türkiye'ye kazandırdığı konut ve sosyal sorumluluk projeleriyle geçtiğimiz ay TBMM Üstün Hizmet Ödülü alan Süleyman ÇETİNSAYA'nın Kayseri'de inşasını tamamladığı kan merkezi, Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün katılımıyla düzenlenen törende açıldı.

İç Anadolu (Kayseri) Bölge Kan Merkezi
Süleyman ÇETİNSAYA tarafından hayata geçirilen kan merkezi, T.C Sağlık Bakanlığı'nın onayıyla İç Anadolu (Kayseri) bölge kan merkezi oldu.
 
4200 metre kare açık, 3200 metre kare kapalı alanı ve toplam 60 çalışanı ile, Sivas, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Niğde ve Aksaray illerine kan desteği sağlayan kan merkezi, bölgede bulunan 112 hastaneye hizmet vermektedir.
Süleyman ÇETİNSAYA tarafından hayata geçirilen İç Anadolu (Kayseri) Bölge Kan Merkezi Kayseri ve İç Anadolu bölgesinin tüm kan ihtiyacını karşılayacaktır.
 
4.200.000 nüfusa sahip bir alana hizmet veren kan merkezinin yıllık kapasitesi 150.000 kandır. 75.000 bin ünite kana gereksinim duyan bölgenin tüm kan ihtiyacı, 2011 itibariyle kan merkezi tarafından karşılanacaktır.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün elinden ödülünü alan Süleyman Çetinsaya; “Bir iş adamı için ülkesine, şehrine kazandırdığı Sosyal Sorumluluk Projeleri kadar mutluluk verici başka bir çalışma olamaz. Bizler de bu bilinçte, ülkemize ve özellikle Kayserimize yeni eserler kazandırmanın çabasındayız. Kızılay Kan Merkezi de bizim için çok farklı anlamlar taşımaktadır. Bu eserin bizim sosyal sorumluluk projelerimiz içerisinde, mimarı ve estetik açıdan önemli bir yeri olacağı kanaatindeyim. Bizim ve ülkemiz açısından, bundan sonraki hayır işlerimizde de görsellik ve nitelik açısından yeni bir dönemin başlangıcı olacağı kanaatindeyim. Bu eserin Türk Kızılayı'mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
Süleyman ÇETİNSAYA'nın Kayseri ve bölgeye büyük bir eser kazandırdığını söyleyen Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin KÜÇÜKALİ, Süleyman ÇETİNSAYA ve ailesine böyle bir projeye imza attıklarından dolayı teşekkür etti.
 
Merkezin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL; “İhtiyaca uygun bir projeyi, prototip bir projeyi yapıp al
dememiş. Güzel bir bina, özenerek yapılmış, dışarıdan bakan burayı beş yıldızlı bir otel zanneder veya çok büyük bir şirketin genel merkezi zanneder. Bu bakımdan gösterdiği özen içinde gerçekten tebrik ediyorum, inanıyorum ki bu da örnek olacaktır. Değerli kardeşimiz Süleyman ÇETİNSAYA'ya, değerli eşine ve ailesine şükranlarımı, takdirlerimi sunuyorum” dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz