maritbet girişmaritbet
Suat Altın İnşaat, İstanbul’da arsa arıyor!

Suat Altın İnşaat, İstanbul’da arsa arıyor!

Marka olma yolunda ilerleyen Suat Altın İnşaat’ın yeni hedefi İstanbul. Şirketin Genel Müdürü Sedat Kılınç, "Konut üretmemiz için birçok ilden teklif geliyor. İlk etapta İstanbul'u düşünüyoruz. İstanbul'da arsa arayışlarımız devam ediyor" diyor

 

Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, her yıl olduğu gibi 2012 yılını da büyümeyle kapattıklarını belirtiyor. "Kriz söylentilerine kulak asmadan yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik" diyen Kılınç, 2012'de birçok aileyi ev sahibi yaptıklarını söylüyor. Geçen yıl verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerinin altını çizen Kılınç, bu başarıda hükümetin sağladığı istikrar ortamının ve Kayseri'yi cazibe merkezi haline getiren Büyükşehir Belediyesi'yle yerel belediyelerin de katkılarının büyük olduğunu vurguluyor. 
 
Suat Altın İnşaat olarak 2012 yılını nasıl geçirdiniz? 
 
2012 bizim için çok hareketli bir yıl oldu. Şirket olarak hedeflerimizi yıllık bazda net bir şekilde tanımlar ve o doğrultuda eylem planı oluşturup çalışmalarımızı gerçekleştiririz. 2012 ile ilgili hedeflerimizi çok daha öncesinde belirlemiştik. Tüm kriz söylentilerine rağmen hedeflerimizi gerçekleştirme konusunda kararlı adımlar attık. Neticede başarılı olduk. Bu başarımızda bizim kararlılığımızın yanında son yıllarda ülkemizde yaşanan istikrar ortamının da çok büyük etkisi oldu. Hükümetimizin dünyada yaşanan krizlere rağmen başarılı ekonomi ve siyasi yönetimin, sağladığı güvenin çok büyük etkisi oldu. Bunun yanında Kayseri'deki yerel yönetimlerin gerek altyapı gerekse üstyapı alanında gerçekleştirdiği projeler ilimize çok ciddi değer kattı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ve diğer ilçe belediyelerin gayretli çalışmaları inşaat sektöründe faaliyet gösteren bizler gibi şirketlerin en büyük destekçisi oldu. Bunun yanında bir şirketin başarısında piyasada kendine duyulan güvenin çok büyük etkisi var. Kayseri halkımızın bize duyduğu güven ve inanç da başarımızda çok büyük bir etken. Biz yapacağız dedik, bize inandılar, güvendiler. Bizlerde onların bu güvenine layık olmak için söz verdiğimiz her projeyi zamanından önce ve taahhüt etliğimiz kalitede yerine getirdik. Hem kurum hem de şahsım olarak başarımızda katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. 
 
2013 Türkiye ekonomisi açısından nasıl bir yıl olacak? 
 
Biz sadece 2013'e değil Türkiye'nin bundan sonraki geleceğine güvenle bakıyoruz. Artık ülkemiz dünyada yatırım yapılabilen, kredi notu her geçen gün yükselen bir ülke konumunda. Umarım ülke olarak ekonomik ve siyasi alanda daha güçlü konuma geliriz. Ben bu vesileyle 2013 yılının tüm halkımıza mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum ve yeni yıllarım kutluyorum. 
 
2012 yılında gerçekleştirdiğiniz projelerden bahseder misiniz? 
 
2012'de şirket olarak ulusal bir marka olmanın gerekliliği olan kurumsallaşma, kalite anlayışı ve kurum içi eğitimle ilgili konulara ağırlık verdik. Çalışanlarımıza, Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri, bununla birlikte idari personel ve firma yöneticilerine yönelik Etkin İletişim, Müşteri İlişkileri gibi konularda eğitimler verdirdik. Kısaca geçen yıl eğitim, teknik altyapı, yazılım, internet uygulamaları, saha-merkez iletişimi, online veri akışı, müşteri bilgilendirme servisi, satış sonrası servis ve hizmet alanlarında inovatif ve müşteri odaklı çalışmaları hayata geçirdik. OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini aynı anda aldık. Kurumsallaşma adına yaptığımız tüm bu çalışmalar ulusal bir marka olmanın gerekliliği olmasının yanı sıra müşterilerimize verdiğimiz hizmetin çıtasını yükseltmeyi de amaçladık. Suat Altın İnşaat olarak düzenlediğimiz çeşitli kampanyalar oldu. Örneğin şirketimizden konut alanlara kurayla araba verdik. Geçtiğimiz aylarda çekilişimizi noter huzurunda gerçekleştirdik ve son model Suv bir aracı müşterimize hediye ettik. Kampanyalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde 3 arabayı daha çekilişle müşterilerimize vereceğiz. Bunun yanında yine bizden konut alan müşterilerimizi çekilişle umreye göndereceğiz. Bu yıl başladığımız ve gelenek haline getireceğimiz bir etkinlik daha var. Ünlü sanatçımız Gülben Ergen'i Kayseri'ye getirdik ve ücretsiz olarak halkımıza konser verdirdik. Her yıl Suat Altın İnşaat olarak ücretsiz halk konserleri düzenleyeceğiz. 
 
Bundan sonraki hedefler neler? 
 
Suat Altın İnşaat olarak yarım asra yakın bir zamandır inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Binlerce konut yaparak insanların ev sahibi olmalarını sağladık. Kayseri'de yakaladığımız bu başarıyı, ilk önce ulusal anlamda daha sonra uluslar arası alanda da devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bunun için az önce bahsettiğim ulusal ve uluslar arası marka olmanın yükümlülüklerini ve alt yapısını yerine getirdik. Şu anda birçok ilden teklifler geliyor, gelin burada da proje yapın diye ama biz ilk etapta İstanbul'u düşünüyoruz. İstanbul'da arsa arayışlarımız devam ediyor. Çok yakında Suat Altın İnşaat kalitesini İstanbul'dan da başlayarak tüm ülke geneline yayacağız. Devam eden projelerimize gelince; 2 bin 500 konutluk projemiz sürüyor. Çoğunun yakında teslimine başlayacağız. Kayseri'de Talaş, Sümer, Pervane, Y.Beyazıt, Yıldız Evler, Uğur Evler ve İldem'de projelerimiz yer alıyor. Bunlar; Altın Park, Golden life 1, Golden life 2, Golden World, Golden Palace, Golden Towers, Altın Hayat 1, Altın Hayat 2, Altın Hayat-3, Golden Life 3, Altınkoza 5, Altınkoza 6, Golden Life 4, Altın Towers. 
 
Projelerinizin ortak özellikleri nelerdir? 
 
Her projede yaşayacak insanların farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek tüm unsurlara yer veriyoruz. 7'den 70'e her kesimden insan bizim projemize baktığında kendi ihtiyacına cevap verebilecek bir noktaya rastlar. Çünkü biz projelerimizi meydana getirirken, ticari menfaatimizden ziyade insanların beklenti ve ihtiyaçlarını düşünerek hareket ediyoruz. Projelerimizde sosyal donatı alanları geniş yer tutuyor. Çoğunda açık veya kapalı havuzlar, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkları, spor sahaları gibi sosyal ve sportif donatı alanlarına kesinlikle yer veriyoruz. 
 
Satış sonrası hizmetleriniz oluyor mu? Bu konuda neler yapıyorsunuz? 
 
Biz satış sonrası da müşterimizin yanındayız. Yapmış olduğumuz projeler her şeyiyle 2 yıl firmamızın garantisinde. Ayrıca bir yıl da müşterilerimizin evlerini ücretsiz sigortalıyoruz. Satış sonrası müşterinin ihtiyaçlarını karşılaması doğrultusunda kurduğumuz bir ekibimiz var. Bu ekip konut sahiplerinin evlerine oturmaya başlamalarından sonra onların yaşayabilecekleri sorunlara çözüm sağlamak için 7 gün 24 saat hizmet veriyor. 
 
İş&Yaşam
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tamer Karadağlı, Suat Altın İnşaat'ın reklam filminde
  • 13.05.2014 14:42

Tamer Karadağlı, Suat Altın İnşaat'ın reklam filminde

Ünlü oyuncu, İstanbul ve Ankara'da proje yapmaya hazırlanan Suat Altın İnşaat'ın ...

Suat Altın İnşaat Kayseri’de kentsel dönüşüme destek veriyor!
  • 02.05.2012 13:03

Suat Altın İnşaat Kayseri’de kentsel dönüşüme destek veriyor!

Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Suat Kılınç, Kayseri’nin geleceğini ve projeleri ...

"Ankara-Sivas ve Konya-Karaman YHT hattı haziranda açılacak"
  • 05.04.2021 16:46

"Ankara-Sivas ve Konya-Karaman YHT hattı haziranda açılacak"

Bakan Karaismailoğlu, "Haziranda vatandaşlarımızı Ankara-Sivas ve Konya-Karaman ...

Cemiyet hayatının gözdesi Bebek!
  • 26.12.2020 10:11

Cemiyet hayatının gözdesi Bebek!

Sosyete ve cemiyetin ünlü isimleri, yürüyüş yapmak için Bebek bölgesinden vazgeç ...

Cezeri, Türkiye'nin ilk uçan arabası oldu!
  • 16.09.2020 10:39

Cezeri, Türkiye'nin ilk uçan arabası oldu!

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabas ...

İnşaatçılar düşük faiz oranının devam etmesini istiyor
  • 14.09.2020 10:44

İnşaatçılar düşük faiz oranının devam etmesini istiyor

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, "Sektör temsilcileri ol ...