maritbet girişmaritbet
Standesse hava perdesi ile konfor keyfi!

Standesse hava perdesi ile konfor keyfi!

Yazın sıcak hava içeri girmesin, soğuk hava dışarı kaçmasın diyorsanız, Türkiye iklimlendirme sektörünün öncü markası Akcor Havalandırma Sistemlerinin distrübütörlüğünde sunulan 2VV hava perdeleri tam ihtiyacınıza yönelik çözümler sunuyor

 

Yazın sıcak hava içeri girmesin, soğuk hava dışarı kaçmasın diyorsanız, Türkiye iklimlendirme sektörünün öncü markası Akcor Havalandırma Sistemlerinin distrübütörlüğünde sunulan 2VV hava perdeleri tam ihtiyacınıza yönelik çözümler sunuyor. Otel, AVM ve her türlü büyük binalarda tercih edilen hava perdeleri, dışarıdaki toz, duman, kötü koku, nem hatta uçan zararlı haşerlerin içeri girmesini de engelliyor.
 
Hava perdesi Standesse; yazın sıcak havanın içeri girmesini, soğuk havanın dışarı kaçmasını önlerken; kışın da soğuk havanın içeri girmesini engelleyerek enerjiden maksimum tasarruf sağlıyor. Ayrıca dışarıdaki toz, duman, kötü koku, nem hatta uçan zararlı haşerlerin içeri girmesini engellediği için ortamdaki havanın temiz kalmasını sağlıyor.
 
Standess hava perdesi canlandırılan tasarımı dışında 2VV'nin yeni teknoloji ve innovasyonu ile geliştirildi. Standesse, en belirgin gelişmiş modül kontrol sistemi ile saglanan modüler regülasyon ve kablosuz radyo frekanslı kontrol seçeneği ile dikkat çekiyor. Kasası ve hava dagıtım ağzının özel tasarımı ile en yüksek hava debisi olan 6300 m3/saatte dahi en fazla 56.6 dB(A) ses seviyesinde çalısma sağlıyor.
 
Hem Şık Hem Sessiz
 
Akcor Havalandırma Sistemlerinin ülkemize tanıttığı yeni STANDESSE hava perdesi tüm performans yelpazelerinde, ısıtıcısız, elektrikli ıstıcılı veya sulu ısıtıcılı olarak 4 farklı boyutta sunulur. Uzunlukları ise; 1.0, 1.5, 2.0 ve şimdi 2.5 m olarak üretilmiştir. Hava perdesinin geliştirilmesi ve üretimi sırasında montajının ve bakımının da kolay yapılması göz önünde bulunduruldu.
 
Standart olarak beyaz renkte bulunan Standesse, 1, 1.5, 2 ve 2.5 metre uzunluktaki perdeler 5 metre yüksekliğe varan kapılar için de tek kapasite imkanı sunuyor. Özellikle AVM, süpermarket, banka, otel, restaurant, idari bina, mağaza ve imalathane alanlarında rahatlıkla kullanılabilen Standesse, mükemmel perdeleme etkisi ve sessiz çalışma ve kablosuz kumanda özelliği ile tercih sebebi oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...