maritbet girişmaritbet
Soyak sürdürülebilir yaşamı destekliyor, gençleri bisiklet kullanımı için teşvik ediyor!

Soyak sürdürülebilir yaşamı destekliyor, gençleri bisiklet kullanımı için teşvik ediyor!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için örnek projelere imza atan Soyak, gelecek nesillerin yaşam kalitesinin yükselmesi için gençleri bisiklet kullanımına teşvik ediyor

50 yıllık tecrübesi ile gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde kalite algısını temel alarak öncü yatırımlar gerçekleştiren Soyak, sürdürülebilir yaşamı destekleyecek, sağlıklı ve kaliteli yaşamın kapılarını açacak projelere katkıda bulunuyor.

Çevreye ve toplum değerlerine saygılı olarak geliştirdiği konut projelerinde bisiklet yolları ve bisiklet park alanları ile sağlıklı yaşam ortamları yaratan Soyak, bisiklet etkinliklerine de  destek vererek bisiklet kültürünü yaymayı ve gençleri bisiklet kullanımına teşvik etmeyi amaçlıyor.

Soyak, bu amaçla, 17 Mayıs Salı günü bisikletin ekonomik, sağlıklı ve çevreci bir ulaşım aracı olarak kullanılmasına dikkati çekmek, bilinç ve farkındalık yaratmak amacıyla Gençlik Haftası Bisiklet Turu  kapsamında düzenlenen etkinliklere Beyoğlu Belediyesi ile birlikte destek verdi.

Sainte Pulcherie Lisesi ve kardeş okulu Ayşe Ege Meslek Lisesi'nden onlarca öğrencinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Sainte Pulcherie'den bisikletleriyle çıkan öğrenciler önce Galatasaray Lisesi'nin önüne, oradan da Beyoğlu Gençlik Merkezi'ne kadar pedal çevirdiler. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu Kaymakamı Hasan Şenses'in de katıldığı etkinlik öğrencilerin halkoyunları gösterisi ve mini konseriyle renklendi. Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çevreye daha duyarlı ve daha sağlıklı bir yaşam için bisikletin önemini vurgularken etkinliğe katılan okullara ve destek veren Soyak'a teşekkür etti.

Üniversiteliler sürdürülebilir gelecek için pedal çevirdi

Soyak, 16 Mayıs Pazartesi Günü ise yeşil iş dünyası ile üniversitelileri sürdürülebilir gelecek için buluşturan Greenfest kapsamında düzenlenen bisiklet yarışlarına destek verdi. Boğaziçi Üniversitesi Çevre Kulübü'nün organize ettiği, Güney Kampüs'te gerçekleşen heyecan dolu yarışlara katılım oldukça yoğundu. Bisiklet yarışmasında alışılan yarışmalardan farklı olarak, “en yavaş bisiklet” kullananlar ödül kazandılar.

Yapılan dört yarış sonrasında birinci gelen Serdar Delikanlı, Kadir Furtun, Kaan Pekel ve Samet Yaşkeçeli'ye ödüllerini sunan Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, bisiklet yarışına katılan tüm öğrencileri kutlayarak, sürüdürülebilir yaşam anlayışının yaygınlaşması için, kendilerine daha çok görev düştüğünü belirtti.

Gençlerin yeşil iş dünyası ile ilgili farkındalıklarını geliştirmek ve çevre sorunlarına sürdürülebilir bir yaklaşımla çözümler üretmesine katkıda bulunmak hedefi ile 16-18 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen ve Soyak'ın destekçileri arasında yer aldığı GreenFest'te çevre konulu fotoğraf yarışması ve iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla çeşitli çevre etkinlikleri de gerçekleştirildi. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz