maritbet girişmaritbet
SOMFY ile her mekanda bahçe keyfi artıyor!

SOMFY ile her mekanda bahçe keyfi artıyor!

Somfy’nin motorlu pergola çözümleri ile işletmelerin, müşterilerine 4 mevsim bahçe ve teras keyfi sürüyor

Restoran, kafe ve otel gibi işletmeler için açık alanları kullanılabilir hale getirmek büyük önem taşıyor. Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy'nin motorlu pergola çözümleri ile işletmelerin, müşterilerine 4 mevsim bahçe ve teras keyfi ile birlikte yüksek konfor sunmaları mümkün hale geliyor.

Mekanların açık alanlarını, Somfy motorlu pergola sistemleri ile yaz ya da kış bahçesine dönüştürerek değerlendirebilmek mümkün. Böylece restoran, kafe ve oteller hem sıcak ve güneşli günlerde hem de soğuk kış aylarında müşterilerine bahçe keyfi ve yüksek konfor yaşatabiliyor. Somfy'nin motorlu pergola sistemleri, uzaktan kumanda ya da telefona sadece tek dokunuşla açılıp kapanıyor. Müşterileri rahatsız eden ve bahçe mobilyalarına zarar veren UV ışınlarını engellemeye yardımcı oluyor. Gölge ve güneş ışığını idare etmek için istenildiği kadar açılıp kapatılırken, yağmurlu havalarda tamamen kapatılarak ıslanmayı da önlüyor. Somfy motorlu pergolalar, kolayca monte edilebilen güneş ve yağmur sensörleri ile gerektiğinde otomatik koruma da sağlıyor.

Somfy motorlu pergola sistemleri; mekanların açık alanlarındaki aydınlatmalar ve ısıtıcılarla da entegre edilebiliyor. Böylece yine kumandadan ya da telefondan bir dokunuş, mekandaki ambiyansı değiştirmek için yeterli oluyor. Soğuk bir günde müşterilerin kahvelerini keyifle yudumlamaya devam edebilmeleri için tek bir komutla pergola kapanıyor, ısıtıcılar çalışıyor ve ışıklar istenilen seviyede yanmaya başlıyor. İstendiğinde müzik de çalmaya başlayarak müşterilerin keyfine eşlik ediyor.

Somfy motorlu pergola sistemleri, kusursuz çalışması sayesinde mekanizma ve kumaşın ömrünü de uzatıyor. Pergolanın kumaş gerginliği, bozulmadan uzun süre sabit kalıyor, böylece daha az yıpranıyor. Ürün, yağmurlu havalarda atık suyun akıp gitmesine de yardımcı oluyor. Motor, hem sisteme bir engel takıldığında hem de pergolanın kumaşı fazla gerildiğinde durarak sistemi otomatik olarak koruyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

SOMFY ile her mekanda bahçe keyfi artıyor!
  • 17.06.2021 14:05

SOMFY ile her mekanda bahçe keyfi artıyor!

Somfy’nin motorlu pergola çözümleri ile işletmelerin, müşterilerine 4 mevsim bah ...

Somfy ile büyük perdede seyir keyfi şimdi evlerde!
  • 15.06.2018 02:10

Somfy ile büyük perdede seyir keyfi şimdi evlerde!

Bina otomasyonu ve akıllı ev sistemlerinin öncü markası Somfy, tek tuşla büyük p ...

SOMFY motorlu stor perde ile evlerde yüksek teknoloji!
  • 26.09.2016 16:52

SOMFY motorlu stor perde ile evlerde yüksek teknoloji!

SOMFY'nin motorlu stor perde modeliyle yaşam alanlarına konfor dolu teknoloji ge ...