maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO’dan yeni bir kitap daha:  Philip Kotler, Pazarlama 3.0

Sinpaş GYO’dan yeni bir kitap daha: Philip Kotler, Pazarlama 3.0

Hazırladığı projelerle konut sektörünün lideri olan Sinpaş GYO, birbirinden ilginç kitapları da meraklısıyla buluşturmaya devam ediyor. Philip Kotler’in kaleme aldığı ve yeni pazarlama trendini anlatan “Pazarlama 3.0” Sinpaş GYO Kitapları arasına katıldı

Hazırladığı projelerle konut sektörünün lideri olan Sinpaş GYO, birbirinden ilginç kitapları da meraklısıyla buluşturmaya devam ediyor. Philip Kotler'in kaleme aldığı ve yeni pazarlama trendini anlatan “Pazarlama 3.0” Sinpaş GYO Kitapları arasına katıldı.
 
Modern pazarlamanın kurucusu ve pazarlama literatürünün bir numaralı ismi Philip Kotler'in yeni kitabı Pazarlama 3.0, Sinpaş GYO Kitapları arasına katıldı. Dünyadaki hızlı değişimin, tüketicilerin davranışlarını, dolayısıyla da pazarlama trendlerini değiştirdiğini belirten Philip Kotler yeni kitabında “İnsan merkezli olup aynı zamanda kar etmek mümkün müdür?” sorusunun cevabını arıyor.
 
Son 60 yıl içinde pazarlamanın ürün merkezli (Pazarlama 1.0) olmaktan tüketici-merkezli (Pazarlama 2.0) olmaya yöneldiğini belirten Kotler, Pazarlama 3.0'ın şirketlerin tüketici-merkezli olmaktan insan-merkezli olmaya doğru kaydıkları ve karlılığın kurumsal sorumlulukla dengelendiği aşama olduğunu savunuyor.
 
Pazarlamanın efsane ismi Kotler, kitabında katılım ve işbirliğine dayalı bu yeni çağda, iş dünyasına şekil veren üç büyük kuvvete göz atarak yeni kuralları açıklıyor. Bazı kilit uygulamaların, yeni iş modellerinin ve ana trendlerin açıklandığı, Sinpaş GYO Kitapları'nın yeni üyesi “Pazarlama 3.0” bir adım öne geçmek isteyen herkes için stratejik bir başlangıç noktası olacak.
 
Sinpaş GYO Kitapları arasında “Pazarlama 3.0”ın yanı sıra ;
Philip Delves Broughton'un “Harvard Business School'da Size Ne Öğretirler?”, 
Daniel Gilbert'in “Mutluluk Üzerine Çeşitlemeler”,
Howard Gardner'ın “Geleceği İnşa Edecek 5 Zihin”  adlı kitapları da bulunuyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz