maritbet girişmaritbet
Siemens Ev Aletleri, müşteri memnuniyeti ile lider oldu

Siemens Ev Aletleri, müşteri memnuniyeti ile lider oldu

Siemens Ev Aletleri, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi 2013 yılı 4. çeyrek sonuçlarında elde ettiği liderlikle bu alandaki başarısını pekiştirdi

Siemens Ev Aletleri, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma Limited ortak girişimi tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2013 yılı 4. çeyrek sonuçlarında beyaz eşya sektörünün lideri oldu. 2005'ten bu yana düzenlenen araştırmada, 2013 yılında 81 ilde toplam 25 sektör için 29 bin 661 müşteri görüşmesi yapıldı. Siemens'in başarısında müşteri memnuniyetini temel alan kurumsal ilkeleri ve bu alanda hayata geçirdiği yenilikçi uygulamaları etkili oldu. 

Siemens, 81 ilde toplam 25 sektör için 11 bin 564 müşteri görüşmesi yapılan araştırma sonucunda aldığı 82 puanla marka birinciliğini paylaştı. Geçen yıl beyaz eşya sektörü performansını toplamda, 2 puan geliştirerek puanını 80'e yükseltti. 

20'yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yürütülen Ulusal Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin Türkiye uygulaması olan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi, 2005 yılından bu yana 3'er aylık dönemler halinde düzenleniyor. Araştırma tüketicilerin satın aldıkları ürün ve hizmetlerden duyduğu memnuniyeti sayısal olarak gözler önüne seriyor. Cep telefonundan gıdaya, otomobilden sigortacılığa kadar, onlarca değişik sektörde müşterilerin memnuniyet derecesinin güncel olarak ortaya konulması hedefleniyor.

Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ayşe Özkaya, tüm faaliyetleri içinde en öncelikli konulardan olan müşteri memnuniyetinde elde ettikleri başarıdan mutluluk duyduklarını belirtti. Özkaya şunları söyledi: 

“Müşteri memnuniyeti sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizin karşılığını aldığımız, bizim için çok değerli bir başarı ölçütü. Bu alanda her zaman en üst sıralarda yer alma hedefi ile faaliyetlerimizi yürütüyor, yenilikçi uygulama ve projelere performansımızı geliştiriyoruz. Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi, özellikle doğrudan müşteri geribildirimleri değerlendirilerek yapılan bir araştırma olması açısından büyük önem taşıyor. Araştırmada lider konumumuzun müşterilerimiz tarafından belirlenmiş olmasından mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha yüksek müşteri memnuniyetini hedef alan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vestel'in Termonline projesi ödül kazandı!
  • 18.10.2022 15:43

Vestel'in Termonline projesi ödül kazandı!

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 22. kez düzen ...

Siemens Ev Aletleri, kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı
  • 02.04.2022 14:13

Siemens Ev Aletleri, kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı

Siemens Ev Aletleri yeni nesil tam otomatik kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı. ...

Kastamonu Entegre’ye Türkiye Kalite Derneği’nden iki yeni ödül!
  • 08.11.2021 10:48

Kastamonu Entegre’ye Türkiye Kalite Derneği’nden iki yeni ödül!

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, Türkiye Kalite Der ...

Siemens Ev Aletleri ile kahvaltılar pratikleşiyor!
  • 23.08.2021 15:29

Siemens Ev Aletleri ile kahvaltılar pratikleşiyor!

Siemens Ev Aletleri, tasarım ve geleceğin teknolojisiyle geliştirdiği ürünleri k ...

Vakıf GYO, Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı!
  • 26.04.2021 16:00

Vakıf GYO, Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı!

Vakıf GYO, KalDer üyeliğiyle “Sürdürülebilir Üstün Performansın Referans Noktası ...