maritbet girişmaritbet
Senas Group 15 yaşına bastı

Senas Group 15 yaşına bastı

İnşaat, yenilenebilir enerji ve sivil havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Senas Group, 15. yılı kapsamında İstanbul Marriott Otel’de özel bir kutlama gecesi düzenledi


15 sene önce Sena Enerji adı ile sektöre adım atan ve geçen süre içerisinde enerji, inşaat ve sivil havacılık olmak üzere üç farklı alanda faaliyetlerine yön veren Senas Group, başarılarla dolu 15 yılının mutluluğunu düzenlediği kutlama gecesinde konukları ve çalışanlarıyla paylaştı.  

Gecede konuşan Senas Group Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Tanınmış, geride bıraktıkları 15 yıllık süreçte elde ettikleri deneyimler neticesinde faaliyet gösterdikleri 3 farklı sektörde tespit ettikleri alanlarda uzmanlaşma yoluna gittiklerini belirtti.  İnşaat sektöründe özellikle lojistik tesis ve enerji tesisi inşaatı konularında uzmanlaştıklarını belirten Tanınmış, “Son üç yıl içinde Gebze Güzeller sanayi bölgesinde yaklaşık 378 bin metrekare anahtar teslim inşaatlarını tamamlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Haziran ayında   temelini attığımız lojistik inşaat projemizde de son safhaya geldik. 2011 yılının ikinci ayında sektöre son teçhizatlara göre hazırlanmış bir lojistik depo armağan edeceğiz. Amacımız Güzeller Organize Sanayi Bölgesine kazandıracağımız bu merkezle, bölgeyi lojistik merkezi haline getirerek ticareti daha da efektif kılmak. Senas Group olarak çok heyecanlıyız” şeklinde konuştu.

Enerji alanında yenilenebilir enerji yatırımlarına yöneldiklerine değinen Tanınmış,  “Elektrik taahhütleri gerçekleştirerek yola çıktığımız Sena Enerji ile 15. yılımızda grubumuzun yenilenebilir enerji konusundaki atılımlarına öncülük ediyoruz.  Gerekli mevzuatların halen oluşmaması nedeniyle Türkiye'de yenilenebilir enerjiye yatırım yapamıyoruz. Ancak Almanya'da kurduğumuz Sungast adındaki firmamızla Berlin – Kottbus'da güneş enerjisi üretiyor ve Alman hükümetine satıyoruz. Önümüzdeki aylarda yine Almanya'da ikinci bir yatırımla kanola yağından elektrik üreteceğiz ” dedi.


Gecede Senas Group'a uzun yıllar emek veren çalışanlara Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Tanınmış, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nehar Tanınmış, Kurumsal İletişim Direktörü Senem Tanınmış ve Genel Koordinatör Halim Genç tarafından plaketleri verildi. Fahrettin Tanınmış, uzun yıllar boyunca özverili çalışmalarından ötürü çalışanlarına teşekkür ederek çalışanları ile birlikte 15. yıl pastasını kesti.

Gece'de Sevingül Bahadır ve Cihan Okan'ın vokalleri eşliğinde Grup Dostane sahne aldı. 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz