maritbet girişmaritbet
Seha Yapı’nın yeni projesinin adını kim koyacak?

Seha Yapı’nın yeni projesinin adını kim koyacak?

İttifak Holding’in inşaat şirketi Seha Yapı, yeni projesine vereceği ismi ilginç bir yöntemle belirleyecek

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı, yeni projesine vereceği ismi Konyalılara soruyor.
Selçuklu Yazır bölgesinde önümüzdeki aylarda inşaatı başlayacak olan yeni proje ile ilgili konsept çalışmaları devam ederken, Konya sakinlerinin önerdiği isimlerinden biri projeye verilecek.

Konya'daki yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı, önümüzdeki aylarda yapımına başlayacağı ve kalabalık aileler için elverişli 4+1 dairelerden oluşacak yeni projesi için çalışmalara başladı. Selçuklu Yazır bölgesine farklı bir renk katacak olan projede; gün ışığını daha çok alacak mimari yapı ve yeşil alanı ön plana çıkaran peyzaj uygulamaları yer alacak.

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, yeni projenin isim arayışı için yaptıkları çağrıyla ilgili şunları söyledi: “Projemizi hayata geçirmeden önce, bu konutların sakinleri olacak Konya halkından isim önerilerini iletmelerini istedik. Projemize en yakışan ismi halkımızın seçmesini arzu ettik. Vakit ayırarak önerilerini yollayanlara da teşekkür amaçlı olarak çeşitli hediyeler göndereceğiz.”

Seha Yapı olarak önümüzdeki dönemde müşterilerine yeni hizmetler sunacaklarını söyleyen Dursun; 'Eylül ayında hizmete girmesini planladığımız bir Kulüp Kart projemiz var. Seha konutlarında ikamet eden ev sahibi müşterilerimize, alışverişlerinde kullanacakları ve yıl boyunca çeşitli avantajlar sunan kart projemizi de yakında hizmete sunacağız' dedi. Yeni projenin ön kayıtları başladı.


Detay çalışmaları hızla devam eden projenin ön kayıtları da başladı. Seha Yapı'nın 444 7342 numaralı hattından Seha Yapı satış ofisi aranarak ön kayıt işlemleri gerçekleştirilebilecek. Konya'nın yeni konut projesi için isim önerilerini iletmek isteyenler, [email protected] adresine eposta ile gönderebilecek, http://www.sehayapi.com/ adresinden detaylı bilgi alabilecekler.

  • Etiketler:

Yorum Yaz