maritbet girişmaritbet
Rönesans, Sayfiye'den sonra Maltepe ve İzmir için startı verdi!

Rönesans, Sayfiye'den sonra Maltepe ve İzmir için startı verdi!

Rönesans Gayrimenkul, Kartal Sayfiye'den sonra Maltepe ve İzmir'deki iki dev projesi için düğmeye bastı.

Yurtdışındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Rönesans, Türkiye'de de çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 8 ay önce Sayfiye projesini görücüye çıkaran firma, 2015'in dördüncü çeyreğinde ise Maltepe'deki projesini satışa çıkaracak.

Emlaktasondakika.com olarak ziyaret ettiğimiz Rönesans Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, şirketin yeni projeleriyle birlikte geniş arsa portföyünü anlattı. Halka açılmak veya GYO olmak gibi bir hedeflerinin olmadığını dilere getiren Dinçer, Sayfiye'de teslimleri daha da erken yapacaklarını söyledi.

Sayfiye'de 4 aylık erken teslim

İlk olarak Sayfiye projesiyle konuşmasına başlayan Işıl Dinçer ‘Proje satışa çıkalı 8 ay geçti ve yüzde 70'in üzerinde satış hasılatı elde ettik. Biz bu projede inşaatı biraz ilerlettikten sonra satışa açtık. Bugün, kaba inşaatın yüzde 80'i tamamlandı. 1+1 dairelerin 245 bin liradan başlıyor ve fiyatlarımız bölge ortalamaları seviyelerinde seyrediyor. Teslim tarihi için Aralık demiştik ancak 3-4 ay daha erken teslim gerçekleştirmeyi düşünüyoruz' dedi.

Yeni kampanya Şubat'ta

Konutta en önemli unsurun güven olduğuna dikkat çeken Dinçer ‘Eylül ayında sunduğumuz ödeme seçenekleri çok ilgi gördü. Yeni bir plan hazırlığındayız ve Şubat ayında detayları paylaşacağız. Bu konuda büyük bir finans kurumuyla işbirliği yapacağız' diye konuştu.

Ulaşım akslarına yakın konut projelerinde satışların daha hızlı gerçekleştiğini belirten Işıl Dinçer ‘Sayfiye'de ulaşım projelerine çok yakın. TEM veya E5'ten direkt bağlantısı olan projemiz Anadolu Yakası'nın en gözde bölgesi Kartal'da yükseliyor' ifadelerini kullandı.

Maltepe ve İzmir'de yeni projeler var

Sayfiye ile birlikte Rönesans Konut markasının da lansmanını yaptıklarını belirten Işıl Dinçer ‘İnşaatına başladığımız ve ruhsatını aldığımız Maltepe projemiz var. İzmir'de denize sıfır bir arsamız var. Burada yapılacak proje için şimdiden talep gelmeye başladı. Projemiz içerisinde bir de kordon olacak. Diğer yatırımımız ise Tekfen Grubu ile ortak olacak. Şehirdeki en iddialı AVM'lerden birisi olacak ve üzerinde konutla birlikte ofisler yer alacak' diye konuştu.

Maltepe projesi son çeyrekte tanıtılacak

İki yeni arsa yatırımı yapmak üzere olduklarını belirten Dinçer, Maltepe'deki projenin detaylarını da anlattı. Maltepe projesinde konut ve ofislerin yer alacağını belirten Dinçer ‘Projenin lansmanını 2015'in dördüncü çeyreğinde gerçekleştireceğiz. Ayrıca burada iddialı bir AVM'de yer alacak. Projemizin içerisinden direkt metro çıkacak' açıklamasında bulundu.

Seçim, satışları etkilemez

Seçim süreçlerinin son 5 yılda konut sektörünü etkilemediğini düşündüğünü belirten Dinçer ‘Yatırımcılarımız seçim süreçlerine alıştı. Türkiye'de gündem hızlı değişiyor. Çeyreklere veya yıllara yayılan bir duraksama olacağını düşünmüyorum. Biz, Rönesans olarak yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Arsa yatırımları devam ediyor

Rönesans Gayrimenkul için arsa bankası dediklerini belirten Dinçer ‘Şirket olarak arsaları bugünden alıp gerekli çalışmalara hemen başlıyoruz. Rönesans, büyükşehirlerden ziyade Anadolu şehirlerine de büyük önem veriyor. O bölgeler hala büyük fırsatlar sunuyor' dedi.

GYO ve halka açılma planı yok

Rönesans olarak halka açılmayı düşünmediklerini belirten Dinçer ‘2014'te Singapurlu bir ortak geldi şirketimize. Bu aslında yabancı şirketlerin hala ülkemize önem verdiğini gösteriyor. Kısa vadeli planlarımızda GYO olmak gibi bir hedefimizde yok' açıklamasında bulundu.

emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Işıl Dinçer 'Rönesans Maltepe için tarih son çeyrek'
  • 29.01.2015 14:20

Işıl Dinçer 'Rönesans Maltepe için tarih son çeyrek'

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Sayfiye projesini anlat ...

Kartal'daki o projenin yeni reklam filmi yayında!
  • 23.10.2014 09:56

Kartal'daki o projenin yeni reklam filmi yayında!

Rönesans GY'nin ilk konut projesi olan Kartal Rönesans Sayfiye'nin reklam filmi ...

Rönesans Kartal Sayfiye projesinin genel görselleri yayında
  • 18.04.2014 11:41

Rönesans Kartal Sayfiye projesinin genel görselleri yayında

Kartal'da hayata geçirilecek olan Sayfiye projesinin genel fotoğrafları emlaktas ...

Rönesans Sayfiye Kartal örnek daire görselleri
  • 18.04.2014 10:26

Rönesans Sayfiye Kartal örnek daire görselleri

Mimarisi ve manzaralı daireleriyle dikkat çeken Rönesans Sayfiye projesinin örne ...

Evinizin 6 taksiti Rönesans Sayfiye'den!
  • 17.02.2015 14:41

Evinizin 6 taksiti Rönesans Sayfiye'den!

Rönesans Konut imzasıyla inşa edilen Sayfiye projesinde 6 taksitiniz siliniyor. ...

Rönesans, Sayfiye'den sonra Maltepe ve İzmir için startı verdi!
  • 29.01.2015 15:08

Rönesans, Sayfiye'den sonra Maltepe ve İzmir için startı verdi!

Rönesans Gayrimenkul, Kartal Sayfiye'den sonra Maltepe ve İzmir'deki iki dev pro ...