maritbet girişmaritbet
Rönesans Holding’in Rusya’daki gayrimenkul yatırımlarının değeri 1.3 milyar dolar

Rönesans Holding’in Rusya’daki gayrimenkul yatırımlarının değeri 1.3 milyar dolar

Rönesans Holding'in Rusya'daki gayrimenkul yatırımları ofisler, alışveriş merkezleri ve otelleri içeren ticari gayrimenkullerden oluşuyor

Rönesans Holding'in son projesi Orta Rusya'nın en eski ve büyük şehirlerinden Yaroslavl'da açılan AVM'yle birlikte, Rönesans'ın Rusya'daki gayrimenkul yatırım projelerinin toplam değeri, 1,3 milyar dolara ulaştı. Rönesans Holding'in Rusya'daki gayrimenkul yatırımları kapsamında, Rusya'nın Yaroslavl şehrinde gerçekleştirdiği yeni AVM yatırımı Aura Shopping Mall, hizmete girdi. Orta Rusya'nın en eski ve büyük şehirlerinden Yaroslavl'da açılan AVM'yle birlikte, Rönesans'ın Rusya'daki gayrimenkul yatırım projelerinin toplam değeri, 1,3 milyar dolara ulaştı. Mimari projesi ve dekorasyonu, Avrupa'nın ünlü mimarlık ve tasarım ofisleri tarafından yapılan Yaroslavl Aura Alışveriş Merkezi, 4 katta toplam 130 bin metrekare alana sahip bulunuyor. AVM'de 200'ü aşkın mağazanın yanı sıra, yeraltı otoparkı, süpermarket ve eğlence merkezi de yer alıyor. Rönesans Holding'in Rusya'daki gayrimenkul yatırımları ofisler, alışveriş merkezleri ve otelleri içeren ticari gayrimenkullerden oluşuyor.

Rönesans Holding'in mevcut portföyünde St. Petersburg'da, toplam brüt kiralanabilir alanı 102 bin metrekare olan; 7 ofis ve 1 otel binası, Surgut ve Yaroslavl'da toplam brüt kiralanabilir alanı 129 bin metrekare olan 2 alışveriş merkeziyle birlikte, toplam değeri 1,3 milyar dolar olan 10 gayrimenkul yatırımı bulunuyor. Holding, 2012 yılında açılışını yaptığı Rusya'daki ilk AVM yatırımı olan Auro Novasibrisk'i, 2013 yılı Haziran ayında 200 milyon Avro bedelle satmıştı.
Melek Amil/İnşaat Yatırım

Yorum Yaz