maritbet girişmaritbet
Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın Hedefi Bölgesel Liderlik

Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın Hedefi Bölgesel Liderlik

Sibirya’nın en büyük alışveriş merkezi Aura’yı geçtiğimiz günlerde hizmete açan, 10 yılda Türkiye ve Rusya’daki AVM ve ofislerden oluşan 13 başarılı gayrimenkul projesini hayata geçiren Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., önümüzdeki 3 yılda gelir getiren gayrimenkul yatırımı sayısını 23’e çıkaracak

Rönesans Grubu'nun 1993 yılında Rusya'da başladığı rekor başarılarla dolu yolculuk, grubun ticari gayrimenkul geliştirme faaliyetlerinde çok yüksek başarı kazanan şirketi Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY) ile hız kazanıyor. 2006 yılında kurulan RGY, Türkiye ve Rusya'da bugüne kadar AVM ve ofis merkezlerinden oluşan, yoğun ilgi ve yüksek kâr sağlayan 13 projeyi gerçekleştirerek, sektöründe öncü konuma ulaştı. Rusya'da 50 bin metrekare, Türkiye'de 210 bin metrekare olmak üzere toplam 260 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan RGY, tüm projelerinde çok yüksek doluluk oranı yakaladı. 30 projelik portföy oluşturan RGY, 3 yıl içinde tamamlanmış proje sayısını 23'e çıkaracak. Rusya ve Türkiye'de ilk üç arasına girmeyi hedefleyen RGY, bölgesinin lider oyuncusu olacak.

Doğru karar, kârlı proje

Tüm projelerinde yatırım sürecini titizlikle değerlendirerek başarıyı garantileyen RGY, tüm yatırım projelerinde çok yoğun ilgi görüyor. Türkiye'de gerçekleştirdiği AVM yatırımlarıyla büyük değer yaratan RGY, “Optimum” konseptiyle outlet alışveriş merkezi anlayışına yepyeni bir boyut getirdi. RGY, Ankara ve İstanbul'da yoğun ilgi gören Optimum AVM'lerine son olarak yüzde 95 doluluk oranına ulaşan Adana Optimum'u da ekledi. Kozzy İstanbul, Gaziantep Sankopark ve Şirehan AVM, Malatyapark AVM'de, RGY'nin başarı projeleri arasında yer alıyor.

Rönesans Grubu'nun Rusya'da kazandığı zengin tecrübe üzerine, çok başarılı gayrimenkul geliştirme başarıları inşa eden RGY, bu ülkede gerçekleştirdiği AVM, ofis ve karma projelerle etki alanını hızla genişletiyor. Özellikle ofis odaklı gayrimenkullerle başarı yakalayan RGY, St. Petersburg'ta gerçekleştirdiği Renaissance House, Renaissance Center ve Renaissance Plaza gibi projelerle, St. Petersburg'un en büyük ofis yatırımcılarından biri oldu. RGY'nin geçtiğimiz günlerde 150 milyon Dolar yatırımla tamamlayarak hizmete açtığı Sibirya'nın en büyük AVM'si Aura, ünlü markaların ilgi odağı oldu.

RGY, Rusya'daki başarılı ofis projeleriyle kazandığı birikimi Türkiye pazarına da taşıyarak, güçlü ofis ve karma projeleri hayata geçirecek. Küçükyalı ve Samsun'daki AVM ve otelden oluşan karma projeler, ofis ağırlıklı Rönesans Tower, Küçükyalı ofis projeleri, RGY'nin, 2013'te tamamlayacağı ve Türkiye'de önemli bir açığı kapatacak iddialı hedefler arasında yer alıyor.

Yeni yatırımlarla gelir artacak

Portföyünde 30 proje bulunan RGY, yatırımlarla büyümeyi hedeflediği yakın dönemde, birçok kârlı projeyi daha hayata geçirecek. Rusya pazarında Surgut AVM, Tyumen ve Renaissance Pravda ofis projelerini 2013 yılında biterecek olan RGY, Renaissance Reschetnikova ofis projesini de 2012'de tamamlayacak. Türkiye'de ise İzmir Optimum'u 2011 içinde hizmete açacak olan RGY, Mecidiyeköy Ofis, Küçükyalı AVM ve Otel, Rönesans Tower, Küçükyalı ofis, Samsun AVM ve Otel projeleri ile gelirlerini artıracak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz