maritbet girişmaritbet
Revo Capital, gayrimenkul değerleme sektörüne yatırım yaptı

Revo Capital, gayrimenkul değerleme sektörüne yatırım yaptı

Girişim sermayesi şirketlerinden Revo Capital, gayrimenkul değerleme sektöründeki iş yönetimi karmaşasını çözmeyi hedefleyen Neozeka‘ya yatırım yaptı.

Ankara merkezli Neozeka tarafından geliştirilen Değerleme Takip Sistemi (DTS), her yıl 1 milyonun üzerinde rapor üretilen ve binlerce çalışanın yer aldığı gayrimenkul değerleme sektörüne hitap eden bir ürün. Değerleme için doküman yönetimi işlerinden daha fazlasını hedefliyor ve bu alanda belli bir başarı yakalamış gibi görünüyor.

Yatırım tutarı ve değerleme hakkında detay vermeyen Revo Capital, DTS'in operasyon biriminden değerleme uzmanına, değerleme uzmanından onay/kontrol uzmanına ve nihayetinde yüklenici lisanslı firmadan işin sahibine kadar tüm süreci yöneten, koordinasyonu kolaylaştıran, tüm paydaşların iş yükünü hafifleten çözümler geliştirdiğini paylaşıyor.

Otomatik rapor oluşturan, detaylı istatistikler ve gelişmiş yönetim araçları araçları sunan DTS, bünyesinde kurulan Değerleme İş Ortakları Merkezi (DiOM) de değerleme uzmanlarını bünyesine dahil ediyor.

Bilkent Cyberpark içinde yer alan Neozeka'nın kurucu ortağı ve CEO'su Görkem Öğüt‘ün paylaştığı bilgiye göre bu sisteme kayıtlı tüm uzmanlar, isteğe bağlı olarak lisanslı değerleme firmalarıyla bir araya gelip iş potansiyellerini artırma şansını yakalıyor.

İş başına 0,24 TL'den başlayan fiyatlarla hizmetveren DTS, bu yatırımla ürününü daha ileri bir seviyeye getirmek ve sektörde daha bilinir hale gelmek istiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Revo Capital, gayrimenkul değerleme sektörüne yatırım yaptı
  • 17.10.2015 17:32

Revo Capital, gayrimenkul değerleme sektörüne yatırım yaptı

Girişim sermayesi şirketlerinden Revo Capital, gayrimenkul değerleme sektöründek ...