maritbet girişmaritbet
Rehau’dan aramızdan su sızmasın kampanyası!

Rehau’dan aramızdan su sızmasın kampanyası!

Rehau ve ajansı Kartopu Grubun araştırma ve uzun süren hazırlık döneminden sonra ortaklaşa çalışmasının sonucunda Aranızdan Su Sızmasın adıyla sosyal medyada başlattığı ödüllü kampanyasını, Sodex Fuarı’nda tanıttı

170 ülkede 15 bin çalışanıyla polimer malzemeler üreten  Rehau ve  ajansı Kartopu Grubun araştırma ve uzun süren hazırlık döneminden sonra ortaklaşa çalışmasının sonucunda .Aranızdan Su Sızmasın adıyla sosyal medyada başlattığı ödüllü kampanyasını, Sodex Fuarı'nda tanıttı. Tanıtımda dansçılar sahne aldı. Dansçılar fuarı ziyaret edenler tarafından ilgiyle izlendi. Daha sonra ünlü şarkıcı Alişan da tanıtıma destek olmak için Rehau'nun fuardaki standını ziyaret etti.   

HER AY TATİL HEDİYESİ

Sosyal medyada kendilerini son kullanıcıya tanıtmak amacıyla Aranızdan Su Sızmasın Kampanyasını başlattıklarını aktaran Rehau Pazarlama Müdürü Şemun Alp Biber, kampanya kapsamında bir web sayfası kurduklarını ve Facebook'ta da Aramızdan Su Sızmasın sayfası hazırladıklarını dile getirdi. Konsepte uygun olarak sevgi, dostluk, bağlarının pekiştiği fotoğrafların Facebook sayfasına yüklenmesi ile gerçekleşecek kampanyada her ay en çok beğeni kazananlara ödüller vereceklerini ifade eden Biber, “ 1'inci olana tatil ve diğer derecelere girenlere de çeşitli ödüller vereceğiz. Kampanyamızı daha iyi tanıtabilmek için skeçler halinde tanıtım filmleri çektik. Eğlenceli olan skeçlerimizde vatandaşların Rehau kullanarak evlerindeki tesisat sorunlarına çözümler bulabileceklerini ifade etmeye çalıştık. Facebook, internet sayfamız ve Youtube'da yayınladığımızın skeçlerimizin halkımız tarafından düşündürücü ve eğlenceli bulunacağını umut ediyorum. Bu ay başladığımız kampanyamız, yıl sonuna kadar devam edecek” dedi.

“SOSYAL MEDYANIN GÜCÜNÜ FARK ETTİK”

Sodex Fuarı ile kampanyayı görücüye çıkardıklarını anlatan Kartopu Grup Başkanı Nergis Sinem Yılmaz projenin fikri tasarımın uygulama çalışmalarından ekip olarak özdeşleştik.  Bir yıllık emek ve çalışma süresince Projenin ruhunu en iyi içimizden birinin yansıtacağına karar vererek  Sit.com larda  evin kadını rolü için en güçlü aday seçildim  tiyotra oyunculuk deneyimim olduğu için  zevkle oynadım Bu çalışmada emeği geçen gece gündüz ay  zaman kavramını yitirerek  çalışan, tüm ekibime   ve  bu projeye destek veren Rehau ve çalışanlarına çok tesekkür ederim

Nergis Sinem Yılmaz, gelişen sanal dünyada sosyal medyanın gücünü fark ettiklerini, bu sebepten ötürü kampanyayı bu yolda başlattıklarını söyledi. Çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini dile getiren Yılmaz,“3 boyutlu çektiğimiz Sit.comlarda, ilklere imza attık. Kampanyamızda sosyal medyanın gücünden faydalanarak, hem marka olgusundan vazgeçmeden, hem de insanların evlerinde tesisatla ilgili kazalara mizahi yönden bakarak dikkat çekip, eğlendirmeyi amaçlayarak kampanyamız başladık. Fotoğraf yarışmasının dışında faklı eğlenceli etkinliklerimiz de olacak. Sosyal medya son dönemde milyonlara aynı anda ulaşabilmesi bakımından çok güçlü bir konuma geldi. Bunun farkına varan firmalar da artık sosyal medyaya yöneliyor. Radyo, TV ve gazete reklamları çok maliyetli olmasına karşın sosyal medyada daha ekonomik bütçeyle daha çok kişiye ulaşma imkanı bulunmakta..

Skeçlerde evin erkeğini canlandıran Tamer Güler ise skeçlerin kadının daha akıllı olduğu, erkeklerin ise her şeyi yaparım mantığıyla hiçbir işi becerememesini konu aldığını kaydetti.  Erkeklerin evde tamirat işlerinde "Ben yaparım" diyip eline yüzüne bulaştırdığını sözlerine ekleyen Güler, “Adres bulma konusunda da aynı. Erkek bildiğini sanıp adres sormaz ama kadın daha kolay adres bulur. Dünyayı erkekler yönetiyor diye biliriz ama aslında kadınlar yönetiyor”  diyerek esprili bir dille öz eleştiride bulundu. 

ALİŞAN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Rehau'nun kampanya tanıtımına destek olmak için gelen Alişan önce magazin sorularını yanıtladı. Salı günü Maslak TİM'da 60 kişilik senfoni orkestrasıyla şarkı söyleyeceğini haber veren Alişan, “Böylelikle bir hayalimi gerçekleştirmiş olacağım” dedi. “Aramızdan Su Sızmasın skeçlerinde Demet ile beraber oynayabilirdik” diyen Alişan, “Bizi neden çağırmadın” diyerek esprili bir şekilde Nergis Sinem Yılmaz'a yüklendi. Yılmaz ise "Alişan da her Türk erkeği gibi evde tamirat işi olduğunda 'Ben yaparım' diyor" diye Alişan'a takıldı. Yılmaz'ın sözleri karşısında "Evet derim ama yapamam. Sonra boru elimde kalıyor" şeklinde cevap verdi.

Rehau'nun bu ay başlattığı kampanyada ödül almak için bilgisayarınızda Aranızdan Su Sızmasın Kampanyası'nın logosu tam ekran görünmesi gerekiyor. Kapanyayla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi ise www.aranizdansusizmasin.com ve www.aramizdansusizmasin.com İnternet sitelerinden edinebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

REHAU’nun çevresel performansı B notu ile ödüllendirildi
  • 21.12.2021 16:35

REHAU’nun çevresel performansı B notu ile ödüllendirildi

Otomotiv, inşaat, mobilya, endüstriyel, malzeme, medikal ve girişim sektörlerind ...

REHAU’dan pencerelere sofistike bir yaklaşım!
  • 24.11.2021 09:24

REHAU’dan pencerelere sofistike bir yaklaşım!

REHAU; pencere, bina teknolojisi ve inşaat mühendisliği alanlarında sofistike &n ...

REHAU Bahçe Hortumları artık Türkiye’de!
  • 29.03.2021 17:26

REHAU Bahçe Hortumları artık Türkiye’de!

REHAU’nun sulama hortumları artık Türkiye’de de bahçe severlerin hem hayatını ko ...

Rehau ve Ardex'tan yeni nesil yerden ısıtma sistemleri
  • 03.03.2021 07:30

Rehau ve Ardex'tan yeni nesil yerden ısıtma sistemleri

REHAU Rautherm Speed Plus Renova ile evinizin sıcaklığını telefonunuzdan ayarlay ...

Yerden ısıtma yaparken nelere dikkat edilmeli?
  • 01.03.2021 17:03

Yerden ısıtma yaparken nelere dikkat edilmeli?

REHAU Bina Çözümleri Teknik Bölümü Müdürü Ferhat Saraç, yerden ısıtma yaptıracak ...

Rehau'ya iklim liderliği alanında büyük onur!
  • 20.09.2020 06:00

Rehau'ya iklim liderliği alanında büyük onur!

BD Medya Grup ile Birleşmiş Milletler ortaklığında yürütülen çalışmada Rehau, sü ...