maritbet girişmaritbet
Regus Trump Towers ve NidaKule’de yeni ofis açtı!

Regus Trump Towers ve NidaKule’de yeni ofis açtı!

Dünyanın lider esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus, Türkiye’nin finansal ve endüstriyel merkezi olan İstanbul’da sekizinci ve dokuzuncu iş merkezlerini hizmete açtı

Dünyanın lider esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus, Türkiye'nin finansal ve endüstriyel merkezi olan İstanbul'da sekizinci ve dokuzuncu iş merkezlerini hizmete açtı. Sekizinci merkez İstanbul'un en değerli iş lokasyonlarından biri olan Trump Towers'ta, dokuzuncu merkez ise Asya yakasının hızla büyüyen ve ulaşımı kolay iş bölgesi Göztepe NidaKule'de bulunuyor.

Türkiye'de esnek çalışma alanı talebi bir senede %45 artış gösterdi

Bu iki merkezin açılışı Regus'un Türkiye'ye yatırım yapmak ve Türkiye ile birlikte büyümek konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor. Yerel ve uluslar arası şirketler esnek çalışmanın sunduğu uygun maliyetli ve büyüme için elverişli imkânların farkına varırken, Türkiye'de Regus hizmetlerine olan talep de 2012'ye kıyasla ilk çeyrekte yüzde 45 artış gösterdi. Regus'un esnek çalışma alanlarını kullanmak, şirketlerin müşterilerini etkilemelerine, çalışanlarını ise hem etkilemelerine hem de motive etmelerine yardımcı oluyor.

Bu faydalar Regus'un düzenlediği Ticari Güven Endeksi'nin son sayısının sonuçları ışığında büyük önem taşıyor. Türkiye'deki şirketler, küresel ortalamalara oranla daha iyimser, Türkiye'deki ticari güven oranı ise Ekim 2012'den bu yana artış gösteriyor. Türkiye'de on şirketten biri 2013 yılı içerisinde çalışan sayısını arttırmayı veya sabit tutmayı planlarken, büyümeyi planlayan şirketlerin yüzde 68'i daha çok satış ve pazarlama elemanı istihdam edeceğini belirtiyor. Bu rakamlar şirketlerin daha kapsamlı ve cesur stratejiler izleyeceğini gösteriyor.

Esnek çalışma alanları şirketlerin büyümesini kolaylaştırıyor

Açılışta konuşan Regus Türkiye Ülke Müdürü Erim Denel: “Genişlemek isteyen şirketler için İstanbul'da açılan iki yeni Regus lokasyonu önemli bir destek ve büyüme aracı görevi görüyor. Esnek çalışma alanlarımız, şirketlerin kendilerini sabit kira veya esnek olmayan emlak giderlerine hapsetmeden çalışan sayılarını arttırmalarına ve operasyonlarını büyütmelerine olanak sağlıyor.

“Regus'un çalışılmaya hazır alanları şirketlerin gecikme olmaksızın genişlemelerini sağlarken, yeni fırsatları hızlıca yakalamalarına da yardımcı oluyor. Mükemmel bir iş adresi ve her ihtiyacınız olduğunda hazır profesyonel bir toplantı odası ile muhtemel müşterileri etkilemek daha kolay hale geliyor.” açıklamasında bulundu.

Esnek çalışma uygulamaları yeni nesil çalışanların öncelikli tercihi

Şirketler satış ve pazarlama gibi alanlardaki yetenekler için rekabet ederken, Regus çalışma alanları işverenlerin çalışanlarına diledikleri yer ve zamanda çalışmalarını sağlayan esnekliği sunarak kendilerini farklılaştırmalarına yardımcı oluyor. Boğaz'ın her iki yakasında bulunan uygun lokasyonlarda ve esnek zamanlarda çalışmalarını sağlamak, çalışanların trafikte harcadıkları zamanı azaltıyor, iş hayat dengelerini iyileştiriyor ve motivasyonlarını arttırıyor. Regus'un esnek çalışma merkezleri, şirketlerin rekabetçi pazarda yeni yeteneklerin dikkatini çekmeleri ve ellerinde tutmaları için faydalı bir yol sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünlülerin evleri Trump Towers'da
  • 19.11.2011 14:30

Ünlülerin evleri Trump Towers'da

Türkiye'nin 12 ünlü yüzü 12 mimarla biraraya geldi ve ortaya birbirinden güzel 1 ...

Trump Towers'ta fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor!
  • 16.09.2011 17:57

Trump Towers'ta fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor!

Trump Towers'da rezidansların fiyatları 550 bin ile 2 milyon 500 bin dolar arası ...

Hanzade Doğan'dan Trump Towers açıklaması
  • 14.12.2015 10:11

Hanzade Doğan'dan Trump Towers açıklaması

Doğan ailesi ve Trump Towers adına Hanzade Doğan, Donald Trump'a sert tepki göst ...

Projebeyaz, Cityscape Global 2013 fuarına katıldı
  • 04.11.2013 10:37

Projebeyaz, Cityscape Global 2013 fuarına katıldı

Projebeyaz International, 8-10 Ekim’de gerçekleştirilen “Cityscape Global 2013” ...

Burak Özçivit, İzzet Çapa’nın Trump Cadde’sinde dönerci dükkanı açacak!
  • 16.07.2013 09:55

Burak Özçivit, İzzet Çapa’nın Trump Cadde’sinde dönerci dükkanı açacak!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, İzzet Çapa’nın Trump Towers AVM’de açacağı Trump Cadd ...

Trump Towers halka indi! Ziyaretçi hedefi 750 bin!
  • 31.05.2013 13:06

Trump Towers halka indi! Ziyaretçi hedefi 750 bin!

Bir yıl önce İstanbul Mecidiyeköy'de kapılarını açan, içinde rezidans, ofis alan ...