maritbet girişmaritbet
Realty World ile icralik.com'dan yeni işbirliği

Realty World ile icralik.com'dan yeni işbirliği

Amerikalı emlak markası Realty World ile icralik.com, Türkiye için yeni pazar oluşturacak bir işbirliğine gitti.


 

Amerikalı emlak markası Realty World ile icralik.com, Türkiye için yeni pazar oluşturacak bir işbirliğine gitti.

İcralik.com'un kurucusu Can Emrah Özoral, icralik.com olarak genel merkez dışında da hizmet sunmak ve var olan hizmetlerine bir yenisini eklemek için Realty World ile işbirliğine imza attıklarını belirtti.
Dünyada birçok örneğinin görülebileceği ancak Türkiye için tamamen yeni bir pazar oluşturacak bu işbirliğinin, ''2011 yılının ilk büyük işbirliği'' olacağını dile getiren Özoral, şunları anlattı:
 
''İki yıllık bir firma olmasına rağmen, yıllık cirosu 4,5 milyon lira olan icralik.com'un genel müdürlüğünün Koza Plaza'da yerini alması, 2007 yılında Türkiye'nin önde gelen inşaat devi Garanti Koza Grubu'nun bünyesinde yerini alan Realty World ile yollarının kesişmesine yol açtı. Karşılıklı faydanın maksimum olacağı bu işbirliğinde bütün Türkiye'de açılacak ofislerde temsilciler ve yöneticiler bu iki firmanın faaliyet alanlarına sahip olacak. İşbirliğimizin kapsamı, Türkiye hudutları dahilinde Realty World bünyesinde açılacak franchising ofislerinde icralik.com un tüm faaliyetlerini sürdürecek yetkili bulundurarak, icralik.com paketlerinin pazarlanması, icralik.com ile icra ihalelerine girme haklarına ve komisyon paylaşımına sahip olunmasıdır. Aynı zamanda bu ofislerde ihalelerden alınan gayrimenkullerin Realty World bünyesinde satış ve kiralama hizmetlerini de yapabilecekleri bir hizmet sunacağız.''
 
Özoral, işbirliğiyle birbiriyle tamamen ilişkili gayrimenkul alış ve satış faaliyetlerini tek çatı altında toplayarak, sınırsız hizmetler sunan ofisler açmayı hedeflediklerini ifade ederek, kişilerin tüm Türkiye kapsamında açılacak ofislerden, süreçlerin işleyişi hakkında telefon ve portal dışında doğrudan bilgi alabileceğini söyledi.
 
-''MENKUL VE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE DE AYNI ATILIMLARI YAPACAK OLMAMIZIN BAŞLANGICI''-
Yeni bir istihdam ortamı da yaratılacak işbirliğiyle, girişimcilere dahil olacakları büyümeden önemli oranda pay alma olanakları sağlayacaklarına işaret eden Özoral, ''Sadece 2010 yılında 60 bin adet gayrimenkul ihalesine yer veren icralik.com, üyelerine bu ihaleleri kara dönüştürebilecekleri büyük bir fırsat sunuyor, bu, Realty World için mevcut ofislerine ek gelir sağlayacak'' dedi.
 
Emrah Can Özoral, şu bilgileri verdi:
''icralik.com'un yaptığı ilk işbirliğinin sadece gayrimenkul ile ilişkili olması, menkul ve otomotiv sektöründe de aynı atılımları yapacak olmamızın bir başlangıcı. İşbirliğinin basınla yeni paylaşılması, protokolün imzalanması beklendiğinden bu tarihte oldu. Şahıslar aldıkları kısıtlı bilgiyle bile çok ciddi bir talep göstermişlerdir. Bu talepler doğrultusunda ilk açılacak olan ofislerimizin fizibilitesini bile yapmış bulunmaktayız.''
  • Etiketler:

Yorum Yaz