maritbet girişmaritbet
ProPlan dördüncü şubesini İzmir’de açtı

ProPlan dördüncü şubesini İzmir’de açtı

Havalimanı, rezidans, metro, Otel, A+ konut ve alışveriş merkezi gibi projelerde “proje ve yapım yönetimi” alanında faaliyet gösteren ProPlan, dördüncü şubesini İzmir’de açtı

Havalimanı, rezidans, metro, Otel, A+ konut ve alışveriş merkezi gibi projelerde “proje ve yapım yönetimi” alanında faaliyet gösteren ProPlan, dördüncü şubesini İzmir'de açtı. Aralarında Akasya Acıbadem, Bakü Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı, Hilton Garden Inn, Shangri-La Otel gibi projelerin olduğu 6 milyon metrekare inşaat yönetimi gerçekleştiren ProPlan, İzmir'deki Ege Bölge Ofisi ile yeni başladığı İŞ GYO Ege Perla ve Gürpınar Grup Mavie Projeleri ile hizmet alanını genişletmeyi hedefliyor.

40 yıllık tecrübenin birikimiyle 2005 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ProPlan, İstanbul, Bakü ve Ankara ofislerinden sonra İzmir'de Ege Bölge Ofisini faaliyete soktu. Havalimanlarından fabrikalara, yüksek yapılardan sosyal yaşam alanlarına kadar çeşitli projelerin yatırımcı tarafından talep edilen tüm aşamalarında proje yönetim ve yapım yönetimi hizmeti veren ProPlan, İzmir'deki Ege Bölge Ofisiyle hizmet alanını genişletmeyi hedefliyor.

ProPlan bugüne dek Türkiye'de ve yurtdışında aralarında Akasya Acıbadem, Bakü Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı, Levent Loft Bahçe, Shangri-La Otel gibi prestijli projelerin olduğu 6 milyon metrekare inşaat yönetimi gerçekleştirdi.

ProPlan uzman kadrosuyla halen 1,5 milyon metrekare inşaat alanına sahip projeleri yönetiyor

İnşaat sektörü için profesyonel olarak planlanmış sistemler kuran ProPlan'ın Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Özber, merkez ofis başta olmak üzere 4 bölgede aktif olarak faaliyet gösteren şirketin, bugün 1,5 milyon metrekare inşaat alanına sahip projeler yönettiğini söylüyor. Özber ProPlan'in sunduğu hizmetlerin inşaat sektörü için önemini şu sözlerle özetliyor: “ProPlan'in hizmet alanı proje geliştirme, fizibilite, tasarım koordinasyon, yapım, kontrol ve teslim süreçlerini kapsıyor. Yatırımcıların her yapı türüyle ilgili uzman kadro bulundurması mümkün değil. Biz alanlarında uzman kadromuzla, yatırımcının tercihleri doğrultusunda tasarlanan projelerin gerekli kriterlere uyup uymadığına dair tüm kontrollerin yapılması ve projenin bütçe, kalite ve zaman üçgeninde tamamlanmasını sağlama işini üstleniyoruz.”

200'ün üzerinde mühendis ve mimarla hizmet veren ProPlan'in yurtdışında en çok hizmet verdiği bölgeler arasında Ortadoğu, Rusya, Azerbaycan ve Kuzey Afrika ülkeleri yer alıyor. Önümüzdeki dönemde yeni şube ve yatırımlarla daha da büyümeyi hedefleyen ProPlan, Türkiye ve yurtdışındaki proje yönetim hizmetlerinin kalite standardı ve çeşitliliğini geliştirerek sürdürmeyi planlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erkan Özber 'Azerbaycan'da da şubemiz var'
  • 14.03.2014 11:42

Erkan Özber 'Azerbaycan'da da şubemiz var'

Proplan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özber, MIPIM 2014 Fuarı'nda emlaktasondakik ...

PROPLAN ile Katarlı ASTAD arasında Mutabakat Anlaşması imzalandı
  • 04.08.2017 15:50

PROPLAN ile Katarlı ASTAD arasında Mutabakat Anlaşması imzalandı

Türkiye’nin proje yönetimi alanında önde gelen firmalarından PROPLAN, Katarlı pr ...

Erkan Özber: Proplan uluslararası olma yolunda!
  • 15.03.2017 17:25

Erkan Özber: Proplan uluslararası olma yolunda!

Proplan Project Management & Consultancy Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Özber, MIPIM ...

Erkan Özber ‘Proje yönetimi ihracı ile daha büyük başarılara imza atacağız’
  • 14.03.2014 14:21

Erkan Özber ‘Proje yönetimi ihracı ile daha büyük başarılara imza atacağız’

Proplan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özber, MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarı’nda Eml ...

ProPlan dördüncü şubesini İzmir’de açtı
  • 05.11.2013 11:44

ProPlan dördüncü şubesini İzmir’de açtı

Havalimanı, rezidans, metro, Otel, A+ konut ve alışveriş merkezi gibi projelerde ...

MIPIM Fuarı'nda devletin zirvesi buluşuyor!
  • 06.03.2013 11:43

MIPIM Fuarı'nda devletin zirvesi buluşuyor!

Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayı ...