maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat'a ‘En iyi şirket’ ödülü verildi

Özyurtlar İnşaat'a ‘En iyi şirket’ ödülü verildi

Siyaset Dergisi'nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü töreninde, Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “En iyi Şirketler Grubu Kategorisi’nde ödül aldı. Tamer Özyurt, “Ödül müşterilerimize daha iyisini sunmak için bir araç” dedi

21 yılda 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar Şirketler Grubu, Siyaset Dergisi'nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen gecede ‘En iyi Şirketler Grubu Kategorisi'nde ödüle layık görüldü. Ödülü Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in elinden aldı.  Siyaset, işdünyası ve sanat camiasını biraraya getiren Siyaset Dergisi'nin gecesinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanları Faruk Nafiz Özak ve Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na da ödül verildi.

‘Ödül amaç değil araç'

Ödülün kendileri için bir amaç değil, müşterilerine en iyiyi sunmak için bir araç olduğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Önümüzdeki dönemde de kaliteli konutları uygun fiyata halkımıza sunmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar sadece Esenyurt ve Beylikdüzü civarında faaliyet gösterdik. Bundan sonra İstanbul'un değişik yerlerinde hatta yurtdışında da çalışmalarımız olacak” diye konuştu. Özyurt, bu yıl 1000 aileyi daha ev sahibi yapacaklarını sözlerine ekledi. Ünlü sanatçılar Ahmet Özhan, Erol Evgin, Gülşen, Petek Dinçöz ve Yıldız Tilbe'nin sahne aldığı gece, Siyaset Dergisi'nin 17. yaşgünü pastasının kesilmesi ile sona erdi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz