maritbet girişmaritbet
Ofis Tekin Exclusive’in tasarım yarışması büyük ilgi gördü

Ofis Tekin Exclusive’in tasarım yarışması büyük ilgi gördü

Ofis Tekin Exclusive’in ergonomik ve verimli çalışma mekanları sağlayacak genç yetenekler aradığı ofis tasarım yarışması yurt genelinde büyük ilgi gör

Ofis Tekin Exclusive'in dereceye gireceklere iş olanağı sağlayan Ofisini Tasarımınla Konuştur yarışması,  yurt genelinde özellikle üniversite öğrencilerinden büyük ilgi görüyor. Ergonomik ve verimli çalışma mekanları oluşturacak genç yeteneklerin arandığı tasarım yarışmasına gösterilen ilgiden dolayı son derece mutlu olduklarını dile getiren Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, “Çok sayıda üniversite öğrencisinden telefonlar aldık. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmak bizleri mutlu etti. 'Ofisini Tasarımınla Konuştur' yarışması kreatif beyinlere, iş kapılarını açacak olması nedeniyle de büyük önem taşıyor. Tasarımcı ihtiyacının zirvede olduğu ofis mobilya sektöründe, genç yetenekleri sektöre teşvik etmek ve bu anlamda fırsatlar sunmanın önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi. Yarışma sona erdikten sonra da gençlere katkı sağlayacağını belirten Cemal Tekin, “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında ilk üçe giren yarışmacılara istihdam garantisi verdiklerinin altını çizdi.

Genç tasarımcıların yeteneklerinin iş kaygısıyla gölgelenmemesi gerektiğinin belirten Tekin, yarışmada özellikle bölüm ve üniversite ayrımı yapmadıklarını vurguladı. Tekin, “Gençler erken yaşlardan itibaren bir yarışın içindeler. Özellikle üniversite döneminde gelecek kaygısının da oluşmaya başlamasıyla, gençleri bir korku sarıyor. Hatta kimileri bu uğurda hayallerinden vazgeçebiliyor. Ofis Tekin Exclusive olarak yenileyici fikirlere sahip, kreatif beyinlere kapılarımız sonuna kadar açık. Tasarımlarını yapsınlar işi kapsınlar” dedi. Başkent Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adnan Tepecik'in başkanlığında oluşturulan yarışma jürisinde, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Umut Şumnu, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Ferhat Dorkip, Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin ve RPR Medya AŞ Perakende Sektör Temsilcisi Tuğçe Özkuş bulunuyor. Yarışmada, birinci seçilen tasarım Ofis Tekin Exclusive tarafından üretilecek ve satışından elde edilen ücretin belirli bir kısmı tasarımcıya aktarılacak. İkinci seçilen tasarımcının sektörle ilgili yurtiçi fuara katılımcı olması sağlanarak, masrafları Ofis Tekin Exclusive tarafından karşılanacak. Üçüncü seçilen tasarımcı ise Ofis Tekin Exclusive'de ücretli staj hakkı elde edecek.

Ankara, İstanbul, Konya, Eskişehir gibi şehirlerden yoğun ilgi gösterilen yarışma, 15 Ekim'de sona erecek. Sonuçların 29 Ekim'de açıklanacağı yarışmaya katılmak isteyen tasarımcılar, ofis mekanları tasarımlarını [email protected] adresine gönderebilirler.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Avenue için yeni tasarım fikirleri
  • 28.02.2018 19:18

Park Avenue için yeni tasarım fikirleri

Park Avenue orta alan çalışması için açılan yarışmaya birçok yarışmacı katıldı. ...

Cosentino 14’üncü Tasarım Yarışması’nın kazananlarını açıkladı
  • 22.10.2020 12:07

Cosentino 14’üncü Tasarım Yarışması’nın kazananlarını açıkladı

Dünyanın dört bir yanındaki mimarlık ve tasarım öğrencileri için düzenlenen Cose ...

Ofis Tekin Exclusive, patronların tercihi oldu
  • 19.06.2015 11:31

Ofis Tekin Exclusive, patronların tercihi oldu

Patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih etti, Ofis Tekin Ex ...

Ergonomik mobilyalar ile baharı zararsız atlatın!
  • 19.05.2015 14:57

Ergonomik mobilyalar ile baharı zararsız atlatın!

Ürettiği tasarım mobilyalar ile beğeni kanazan Ofis Tekin Exclusive bahar gelinc ...

Ofisteki manzaranı çek, 500 lira kazan!
  • 08.05.2015 13:32

Ofisteki manzaranı çek, 500 lira kazan!

Ofis Tekin, düzenlediği yarışma ile ofiste çalışırken gördüğü manzarayı paylaşan ...

Geleceğin tasarımında “Rönesans” etkisi…
  • 10.03.2015 13:04

Geleceğin tasarımında “Rönesans” etkisi…

Rönesans Holding tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” ünivers ...