maritbet girişmaritbet
Nef, European Awards’ta finale kaldı!

Nef, European Awards’ta finale kaldı!

Gayrimenkul sektörüne taze bir nefes getiren Nef, Avrupa’nın en rekabetçi ticari ödülleri programı olan European Business Awards 2013-2014’te Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer aldı

Projelerinde yenilikçi tasarım ve kaliteli yaşam alanları sunan Nef, Avrupa'nın en başarılı ve parlak kurumlarının seçildiği European Business Awards 2013-2014 ödülleri programında ilk aşamayı başarıyla geçtive ulusal finale kaldı. Nef, ikinci aşamada uluslararası ‘Ruban d'Honneur' unvanı için yarışacak.

Sırada Ruban d'Honneur unvanı var
Geleceği düşünerek sadece bugüne yönelik değil, gelecek nesillerin de konforlu yaşamını gözeterek hareket ettiklerini belirten Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; “Nef olarak geleceğe saygılı, çevre ile dost akıllı yaşam alanları içeren projeler üretiyoruz. Farklı bakış açımızla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ve dünyada ilk ve tek olarak Nef tarafından uygulanan Foldhome, Foldoffice, Garantili Proje gibi konseptlerimiz sayesinde; European Business Awards programında finale kalmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünyanın pek çok itibarlı şirketiyle yarışacağımız ikinci aşamada Türkiye'yi temsil edecek olan ulusal finalistler arasında olmak bizi onurlandırıyor” dedi.

European Business Awards
European Business Awards, Avrupa'nın en parlak şirketlerinin dahil olduğu; temelinde yenilikçilik, iş mükemmelliği ve sürdürülebilirlik gibi üç farklı alanda şirketlerin yarıştığı bir ödül programıdır. Ödül programında, sorumlu hareket ederek faaliyet gösterdikleri alanda sosyal hayatı ve çevreyi olumlu etkileyen aynı zamanda yenilikçi ve başarılı uygulamalarla görünürlük ve gelişimlerini yükselten şirketler yarışıyor. Ödül programının ilk aşamasında ulusal şampiyonlar seçilirken bir sonraki aşamada şirketler uluslararası Ruban d'Honneur unvanı için yarışıyorlar. Geçen sene yarışmaya katılan 28 Avrupa Birliği üyesi ülke (Türkiye, Ermenistan, Gürcistan ve Kazakistan'da dahil) şirketlerinin toplam iş hacmi 1 Trilyon Avro'ya ulaştı. İnsan kaynağı olarak bakıldığında bu şirketlerde toplamda 2.7 milyon insana istihdam sağlanıyor.Yarışmada bu yıl tüm Ulusal Şampiyonlar jürinin değerlendirmesi için özel bir video hazırlayacaklar. Jüri değerlendirmesine ek olarak aynı zamanda internet üzerinden de oy kullanılarak, en beğenilen Ulusal Şampiyonlar seçilecek. Seçilen şirket Ulusal Halk Şampiyonu olarak Avrupa Halk Şampiyonluğu için yarışacak. Halk oylamasının 2013 Kasım ayında başlaması planlanıyor. European Business Awards ödüllerini kazananlar ise Nisan 2014'te duyurulacak.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özbek: "Galatasaray Adası eskisinden daha güzel hale getirilip Galatasaraylıların emrine verilecek"
  • 22.06.2022 10:56

Özbek: "Galatasaray Adası eskisinden daha güzel hale getirilip Galatasaraylıların emrine verilecek"

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Metin Öztürk, yönetim kurulu sözcüsü Rıza ...

 Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!
  • 30.12.2021 11:43

Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!

Sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir nefes getiren Nef, 2022’nin ilk fırsatı için ...

Galatasaray'da Erden Timur depremi!
  • 18.12.2021 11:32

Galatasaray'da Erden Timur depremi!

45 gün önce hem başkan danışmanlığını hem de Emlak AŞ’deki görevini bıraktı. Gal ...

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor
  • 30.09.2021 16:51

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor

Nef, sanatın farkındalık gücünü, sanatçı Sıtkı Kösemen’in sergisinde bir kez dah ...

"Nef İsmini koyarken global bir marka olmayı düşündük"
  • 01.11.2018 17:00

"Nef İsmini koyarken global bir marka olmayı düşündük"

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur Nef Global'in ilk projesi Nef Brentford L ...