maritbet girişmaritbet
Mutlu Akü yeni ismiyle gayrimenkule adım atıyor!

Mutlu Akü yeni ismiyle gayrimenkule adım atıyor!

Mutlu Akü, Mutlu Yatırım Proje olarak girdiği inşaat sektörüne Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım ismiyle devam etmek istiyor.

Mutlu Akü, Mutlu Yatırım Proje olarak girdiği inşaat sektöründe isim değişikliği için daha önce başvuruda bulunmuştu. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, unvan çakışması nedeniyle ‘Türker Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme' ismine onay vermemişti.

Mutlu Yatırım Proje ise ikinci kez ‘Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme' adıyla SPK'Ya başvuruda bulundu. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından kabul gören ismin ardından Mutlu Yatırım projenin konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

11 Şubat 2015 tarihli özel durum açıklamımız ile yönetim kurulumuzun 15 Ocak 2015 tarih ve 1 no'lu kararı ile şirket üvanının "TÜRKER YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş" olarak değiştirilmesi yönündeki esas sözleşme tadil tasarısını, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın unvan çakışması nedeni ile kabul etmediğini, bu kez şirket unvanının, yönetim kurulumuzun 11 Şubat 2015 tarih ve 3 no'lu kararı ile "TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş" olarak belirlendiğini ve  izin için yeniden Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulduğunu açıklamıştık.

Şirket esas sözleşmesinin, şirket unvanı başlıklı  2. Maddesinin,  "TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş" olarak değişikliği yönünde,  Sermaye Piyasası Kurulu 16 Şubat 2015 tarih ve 1709 sayılı yazıları ile izin vermiş ve onay için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulunulmuştur.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mutlu Akü yeni ismiyle gayrimenkule adım atıyor!
  • 17.02.2015 17:50

Mutlu Akü yeni ismiyle gayrimenkule adım atıyor!

Mutlu Akü, Mutlu Yatırım Proje olarak girdiği inşaat sektörüne Türker Proje Gayr ...