maritbet girişmaritbet
Multikent inşaat sektörüne Beylikdüzü’nden girdi!

Multikent inşaat sektörüne Beylikdüzü’nden girdi!

Gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama işlerinin lideri olmayı hedefleyen Multikent, 2015 sonuna kadar 4 ofis daha açacak.

Multikent Gayrimenkul Satış ve Sunum Merkezleri, Ulak Grup bünyesinde inşaat sektörüne adım attı. Gayrimenkullerin satış ve pazarlama sürecinde tüm detayların sorumluluğunu üstlenen Multikent'in ilk ofisi Beylikdüzü'nde Skyport'un altında hizmete açıldı. 550 metrekare büyüklüğe sahip ofislerin devamı da gelecek.

2016 sonuna kadar 10 ofis

UPN ve Glorest gibi firmaların gücünü arkasına alan Multikent, farklı satış planlamalarıyla sektörüde farkını ortaya koymayı amaçlıyor. Anadolu Yakası'nda da bir ofis açmayı planlayan şirket, 2015 sonuna kadar Antalya, İzmir ve Bursa şehirlerine de adım atacak. 2015'i 5 ofisle geçirecek olan Multikent, 2016 yılında 5 yeni ofis daha açacak.

İstanbul dışına da çıkacak

Bursa, Antalya ve İzmir bölgelerine yabancıların ilgisi nedeniyle ofis açacak olan Multikent'in kadrosunda bulunan isimler, bugüne kadar 30 bin konut ve 7 bin ticari birim satış tecrübesine sahip.

İlk lansman Eylül'de

Satış ve pazarlama için iki projeyle görüşmelerini sürdüren Multikent, Eylül ayında ilk lansmanını gerçekleştirmeyi hedefliyor. Yurtdışı portföyü çok geniş olan firma, gayrimenkul sahiplerinin beklentilerine çok hızlı bir şekilde yanıt veriyor.

emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Multikent inşaat sektörüne Beylikdüzü’nden girdi!
  • 10.02.2015 15:56

Multikent inşaat sektörüne Beylikdüzü’nden girdi!

Gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama işlerinin lideri olmayı hedefleyen Mul ...