maritbet girişmaritbet
MOM Yapı ev sahibi olmak isteyenler için video hazırladı!

MOM Yapı ev sahibi olmak isteyenler için video hazırladı!

Ev sahibi olmak ve kira ödemeden yaşamak herkesin hayalidir. Fakat yaşanan deneyimler, bu hayallerini gerçekleştirenlerin, birçok hayal kırıklığı yaşadığını da gösteriyor

Ev sahibi olmak ve kira ödemeden yaşamak herkesin hayalidir. Fakat yaşanan deneyimler, bu hayallerini gerçekleştirenlerin, birçok hayal kırıklığı yaşadığını da gösteriyor. Maketten seçilip aslına uygun inşa edilmeyen yapılar, sözleşmedeki büyüklüğünden farklı teslim edilen daireler gibi olumsuzluklar, konut yatırımı yapanların en sık karşılaştıkları sorunları oluşturuyor. MOM Yapı, hazırladığı videolarla, konut yatırım yapmak isteyenleri bu konularda bilgilendiriyor. “Ev alırken sadece ekonomik bir karar değil tüm yaşam tarzınızı belirleyecek bir karar alıyoruz. Kendimize yaşam alanı belirliyoruz” diyen GLOW3 Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe, MOM Yapı tarafından hazırlanan bu videoların ev alma planları yapan herkes için çok faydalı olacağını belirtti.

Ev sahibi olma hayali kuran ailelerin şimdi bu hayallerini gerçekleştirmeleri geçmişe göre daha kolay. Düşen faizler ve daha uygun şartlara sahip konut kredileri gibi faktörler ev almayı geçmişe göre oldukça kolaylaştırıyor. Birçok aile uygun fiyat ve geri ödeme koşullarıyla yeni ev sahibi olurken, konut üretimi de tüm hızıyla devam ediyor. Fakat ev alımı sırasında yaşanan deneyimler, ev alırken çok dikkatli olunması gerektiğini gösteriyor.

MOM Yapı konut yatırımı yapmak isteyenler için özel olarak hazırladığı videolarda yatırımcıların en çok merak ettiği soruların cevaplarını veriyor. GLOW3 Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe'nin sunumuyla hazırlanan videolarda, ev alacak olanların dikkat etmeleri gerekenler ele alınıyor.  Yatırımcıların en çok göz önüne alması gereken konuların başında, bölgenin kalkınma hızı ve kapasitesi, önümüzdeki 4-5 sene içinde bölgeye yapılması planlanmış ve başlanmış yatırımların geldiğini dile getiren İntepe, “Hazırladığımız videolar bu konularda konut yatırımcılarına önemli bilgi ve farkındalık sağlayacak” diye konuştu. İnternetten ulaşılabilen ve yatırımcıların, “Maketten ev almak doğru mudur?”, “Yatırım yapılacak evin kalitesi nasıl anlaşılır?”, “Doğru finansman yöntemi nedir?” gibi pek çok kritik soru videolarla cevap buluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NEV İSTANBUL
  • 13.10.2011 10:51

NEV İSTANBUL

Sigortacılıktan ayrılarak emlak sektörüne giriş yapan Avrupa Holding bünyesindek ...

GLOW3’ten kalan az sayıda daire için benzersiz fırsat
  • 10.02.2014 11:21

GLOW3’ten kalan az sayıda daire için benzersiz fırsat

MOM Yapı, dairelerin yüzde 90’ının sahiplerini bulduğu projesi GLOW3’ten ev sahi ...

Glow 3'te Şubat zammından etkilenmemek için hemen alın
  • 06.01.2014 09:15

Glow 3'te Şubat zammından etkilenmemek için hemen alın

Glow 3'te Şubat zammından etkilenmemek için dairenizi hemen alın ...

Glow3’ten yeni yıl hediyesi: 1 yıl aidatlar Mom Yapı’dan
  • 21.11.2013 11:21

Glow3’ten yeni yıl hediyesi: 1 yıl aidatlar Mom Yapı’dan

Mom Yapı, ilk projesi Glow3’te kalan az sayıda daireyi kaçırmak istemeyenlere ca ...

Glow Üç Çekmeköy’de 229 bin TL’ye
  • 16.10.2013 08:14

Glow Üç Çekmeköy’de 229 bin TL’ye

Yüzde 85’i satılmış olan Glow Üç Çekmeköy projesinde son konutların satışları de ...

Glow 3'te fiyat listesi! Eylül'de fiyat artışı olacak!
  • 15.08.2013 14:50

Glow 3'te fiyat listesi! Eylül'de fiyat artışı olacak!

Glow 3 projesinde alanları 58 metrekare ile 70 metrekare arasında değişen 1+1, 1 ...