maritbet girişmaritbet
Media Markt, İzmir’deki 2. mağazasını Gaziemir Optimum’da açtı!

Media Markt, İzmir’deki 2. mağazasını Gaziemir Optimum’da açtı!

Media Markt Türkiye’deki hızlı büyümesini sürdürüyor. Türkiye’nin 23., İzmir’in 2. Media Markt’ı Gaziemir Optimum’da açıldı. Media Markt büyüme stratejisini İzmir’de açıkladı: 2013’te 10 yeni mağaza açacak olan Media Markt ağırlığını Güney Doğu ve Karadeniz’e veriyor.

Yılın ilk mağazasını İzmir'de açan Media Markt, İstanbul ve Ankara'nın ardından 2 ay içinde Samsun ve Kahramanmaraş'ta 2 yeni mağaza açacak. 2013'ün ilk 3 ayında 5 yeni mağazayla hızlı büyümesinin başlatacak olan Media Markt, yılsonuna kadar aralarında Şanlıurfa ve Gaziantep'in de olacağı ek 5 mağaza ile bu yılı 10 yeni açılışla tamamlayacak.

Media Markt 2013 yılına hızlı başladı. Media Markt, Türkiye'deki 23. mağazasını 7 Şubat Perşembe günü İzmir Gaziemir Optimum Alışveriş Merkezi'nde açtı. Media Markt 3 ayda Türkiye'nin 5 farklı bölgesinde 5 mağaza açacak. 
 
İzmirliler'in yoğun ilgi gösterdikleri İzmir Gaziemir Media Markt açılışında, binlerce İzmirli, açılışa özel inanılmaz fiyatlar için uzun kuyruklar oluşturdu. Açılışa özel kampanyası ile dünya markalarını çok özel fiyatlarla sunan Media Markt İzmir Gaziemir mağazasında, cep telefonu, diz üstü bilgisayar, küçük ev aletleri ve LED TV en çok ilgi gören ürün grupları oldu. 
 
“2013'ü büyüme yılı olarak ilan ettik”
 
Media-Saturn Genel Müdürü (COO) Marcus Tengler ve Media Markt İzmir Gaziemir Mağazası Genel Müdürü Levent Bulut İzmir Gaziemir Media Markt'ın açılışı dolayısıyla basınla sohbet toplantısı düzenledi. Media-Saturn Holding'in stratejik olarak öncelik verdiği iki pazardan birinin Türkiye olduğunu belirten Tengler, “Türkiye'de tüketici elektroniği pazarı gittikçe büyüyor. Biz de aynı oranda genişleyerek Türkiye çapına yayılmaya devam edeceğiz. 2012 yılında Ankara ve Konya'da açtığımız 2 mağazayla Türkiye'de 22 mağazaya ulaştık. Türkiye'ye duyduğumuz güvenin yanı sıra Türkiye'nin sahip olduğu potansiyel ve ekonomik büyüklük nedeniyle 2013 yılını büyüme yılı ilan ettik. 5 adeti 2013'ün ilk çeyreğinde olmak üzere yılsonuna kadar 10 yeni mağaza açacağız. Yılın ilk mağazasını İzmir'de açtık, yılsonuna kadar Türkiye'de nüfusun yoğun olduğu tüm bölgelerde olacağız.”
 
Ayrıca Tengler, “Mağazalarımızı geleceğin konseptinde tasarlıyor, müşterilerimize satın almak istedikleri ürünü deneyimleme alanları sunuyoruz. Artık tüketici elektroniğinde birçok ürün birbiri ile ilişkilendirilerek kullanılıyor. Biz de mağazalarımızda birlikte kullanıldığı zaman insan hayatını kolaylaştıran bu ürünleri bir arada satmaya çalışıyoruz. Hatta bu konularda tüketicileri bilinçlendiriyoruz. Artık Media Markt'lara bakmadan teknoloji satın alınmayacağını tüm Türkiye biliyor. Teknoloji severler Media Markt'lar dışında hiçbir mağazada bu kadar çok marka ve ürün çeşidini yan yana görüp karşılaştıramayacaklarını öğrendiler, satın almayacak olsalar bile teknolojiyi takip etmek için gününü mağazalarımızda geçirenler var. Bu bize gurur veriyor.” dedi
Son olarak sektördeki son gelişmelerle ilgili Tengler; “Türkiye'de Smartpone  satışları yüzde 40, tablet satışları ise yüzde 228 arttı. Deloitte'un Teknoloji, Medya, Telekomünikasyon (TMT) öngörülerine göre, 2013 yılında bir milyar akıllı telefon piyasaya sürülecek. Tabiki Türkiye'deki pazar da bundan nasibini alacaktır. “dedi.
 
Media Markt İzmir Gaziemir Mağazası Genel Müdürü Levent Bulut ise, “Media Markt İzmirli teknoloji tutkunlarının yeni mağaza çağrısına cevap verdi. İzmir'in ikinci Media Markt'ını Gaziemir Optimum Alışveriş Merkezi'nde açmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Media Markt mağazalarında olduğu gibi Media Markt İzmir olarak da müşterilerimize son teknolojiyi, en iyi hizmet kalitesi ve en uygun fiyatlarla sunacağız. Tüm İzmirliler'i gerek açılışımız şerefine gerekse de yıl boyunca düzenleyeceğimiz kampanyalara mağazamıza bekliyoruz. 3000 metrekarelik mağazamızda 65 konusunda uzman çalışanımız ve 50.000'i aşkın ürün çeşidimiz ile tüm teknoloji severleri fırsatlarımız için bekliyoruz” dedi.
 
İzmirliler, açılışa özel çılgın kampanyalar için Media Markt'a akın etti
 
İzmir Gaziemir Media Markt'ın açılışına özel sunduğu kampanyalar, 7-10 Şubat 2013 tarihleri arasında teknoloji severlerle buluşacak. Kampanya kapsamında; 2 GB harici ekran kartına sahip (128 Bit) HP G6-2204ET i5 Dizüstü bilgisayar 1699 TL yerine sadece 999 TL'ye, Samsung marka 40” 40ES5700 model Smart LED TV 1699 TL yerine sadece 1199 TL'ye, Samsung marka S5830I model Galaxy Ace Cep telefonu 699 TL yerine sadece 499 TL'ye, Nikon marka D5100 WR DSLR fotoğraf makinesi 2099 TL yerine sadece 1599 TL'ye, Kenwood KDC-U353A Oto teyp 329 TL yerine sadece 189 TL'ye satışa sunuldu.
 
Media Markt Hakkında: 
 
1979 yılında ilk mağazasını Almanya'nın Münih kentinde açan Media Markt, sırasıyla Avusturya, İtalya, İsviçre, Macaristan, Polonya, İspanya, Hollanda, Belçika, Portekiz, Yunanistan, İsveç, Rusya ve Türkiye'deki mağazalarıyla teknoloji severlerle buluştu. Media Markt, son olarak da Çin'de açtığı mağazası ile bulunduğu ülke sayısını 15'e yükseltti. 16 ülkede 900'u aşkın mağazası ve 60.000'den fazla çalışan sayısı ile Avrupa'nın bir numaralı elektronik perakendecisi konumunda bulunan Media Saturn Holding'in bünyesinde yer alan Media Markt, Saturn ile kardeş kuruluştur. Media Markt, Türkiye'de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye'de açtı. Media Markt, 8 adeti İstanbul'da olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İzmir, Kayseri, Mersin ve Konya'da bulunan toplam 23 mağazası ile hizmet vermektedir.
 
www.mediamarkt.com.tr
Çağrı Merkez: 0850 222 1 500
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...