maritbet girişmaritbet
Media Markt İstanbul’daki 10’uncu mağazasını Axis AVM’de açtı!

Media Markt İstanbul’daki 10’uncu mağazasını Axis AVM’de açtı!

Dünya markalarını, bol seçenek ve uygun fiyat avantajları ile ziyaretçilerine sunan Avrupa’nın dev teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye’deki 28’nci, İstanbul’daki 10’ncu mağazasını Kağıthane Axis AVM’de 6 Haziran Perşembe günü saat 08:00’de açtı.

Dünya markalarını, bol seçenek ve uygun fiyat avantajları ile ziyaretçilerine sunan Avrupa'nın dev teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye'deki 28'nci, İstanbul'daki 10'ncu mağazasını Kağıthane Axis AVM'de 6 Haziran Perşembe günü saat 08:00'de açtı. Açılış için binlerce kişi gece yarısından itibaren kuyruğa girdi. Açılışta en yoğun ilgiyi LED TV'ler ve dizüstü bilgisayarlar gördü. Kampanyadaki ürünler ilk birkaç saat içinde tükendi.

Media Markt Kağıthane mağazasının açılışını Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür (COO) Marcus Tengler ve Media-Saturn Satınalmadan Sorumlu Genel Müdür Aziz Süzer (CPO), Media Markt Kağıthane Mağaza Genel Müdürü Figen Çoban gerçekleştirdi. Kağıthane Axis AVM içerisinde 3000 metrekarelik bir alanda bulunan Media Markt Kağıthane mağazası, 50.000 çeşit dünya markası ürünü İstanbullu teknoloji tutkunlarıyla buluşturdu. Açılışta kampanyalı fiyatlarıyla cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, GSM aksesuarları ve küçük ev aletleri yoğun ilgi gördü.

Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Marcus Tengler, Media Markt olarak 2013 yılını; İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra özellikle yeni bölgelerde açılan mağazalarla, Anadolu'da büyüme yılı ilan ettiklerini söyledi. Tengler,“ İstanbul'da 28'nci mağazamızı açtık, ardından Aydın mağazamız ile Anadolu'daki büyümemizi hızlandıracağız. Gaziantep ve Şanlıurfa mağazalarımızı da bu yıl içinde açacağız. 2013 yılını 32 mağaza ile kapatmayı hedefliyoruz.” dedi.

Media-Saturn Satınalmadan Sorumlu Genel Müdür (CPO) Aziz Süzer, “Türkiye'de ilk mağazamızı 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye'de açtık. Bugün İstanbul'da 10'ncu mağazamızı açmaktan son derece mutluyuz. Bütün mağazalarımızda uygun fiyat avantajlarımız ve kaliteli hizmet anlayışımız ile müşterilerimize en iyi hizmeti veriyoruz” dedi.

Kağıthane Media Markt Genel Müdürü Figen Çoban ise, “Axis AVM içerisinde 3000 metrekarelik bir alanda bulunan Media Markt'ta dünya markası ürünler bütün çeşitleri ile raflarda yerlerini aldılar. 62 kişilik uzman ekibimiz ile müşterilerimize haftanın 7 günü hizmet vereceğiz. Müşterilerimize, uygun fiyat, bol çeşit ve kaliteli hizmet anlayışını yepyeni bir mağazacılık örneği ile bulabilecek. Tüm İstanbullu teknoloji severleri gerek açılışımız şerefine gerekse de yıl boyunca düzenleyeceğimiz kampanyalar için mağazamıza bekliyoruz.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cosa, Media Markt Raflarında yerini aldı!
  • 04.04.2017 12:55

Cosa, Media Markt Raflarında yerini aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek akıllı oda termostatı Cosa, Media Markt raflarında enerji ...

Media Markt, Denizli ve Malatya’da aynı gün 2 mağaza açtı
  • 28.05.2014 11:42

Media Markt, Denizli ve Malatya’da aynı gün 2 mağaza açtı

Media Markt, aynı gün açılışını gerçekleştirdiği Denizli ve Malatya mağazalarıyl ...

Media Markt Mall Of İstanbul’da kapılarını açıyor
  • 22.05.2014 11:43

Media Markt Mall Of İstanbul’da kapılarını açıyor

Media Markt Mall of İstanbul için geri sayım başladı... ...

Media Markt evlenecek çiftlerin hazırlıklarını kolaylaştıtıyor
  • 07.03.2014 14:11

Media Markt evlenecek çiftlerin hazırlıklarını kolaylaştıtıyor

Avrupa’nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, evlenecek çiftleri ...

Media Markt 38’inci mağazasını İzmit’te açtı
  • 19.02.2014 11:14

Media Markt 38’inci mağazasını İzmit’te açtı

Medıa Markt 38'inci mağazası ile İzmit’e merhaba dedi ...

Media Markt, Depoları Boşaltıyoruz kampanyası ile indirimi müjdeliyor
  • 17.01.2014 15:07

Media Markt, Depoları Boşaltıyoruz kampanyası ile indirimi müjdeliyor

Dünya markalarını, bol çeşit, düşük fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile sunan ...