maritbet girişmaritbet
Media Markt, Ankara'daki 6'ncı mağazasını Next Level'da açtı

Media Markt, Ankara'daki 6'ncı mağazasını Next Level'da açtı

Avrupa’nın bir numaralı teknoloji perakende zinciri Media Markt, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

Ankara'daki 6. mağazasını açan Media Markt, mağaza sayısını 13 ilde 32'ye yükseltti. Media Markt, Next Level mağazası ile Ankara'daki satış alanını da 20 bin metrekarenin üzerine çıkardı.

Elektronik perakende marketi Media Markt, açtığı mağazalarla dünya markalarını teknoloji tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Farklı mimari özellikleri ve marka karmasıyla Ankaralıların yeni buluşma noktası olan Next Level'da 23 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen açılışta en yoğun ilgiyi tabletler, son teknoloji notebooklar, akıllı cep telefonları ve akıllı büyük ekran televizyonlar gördü.

Media Markt Ankara'da 20 bin metrekare satış alanını geçti

Toplam 3 bin 14 metrekarelik alanda, 50 bin çeşit dünya markasını teknoloji meraklılarıyla buluşturan ve 6. Media Markt mağazası olma özelliği taşıyan Media Markt Next Level, her biri alanında profesyonel 58 kişilik ekibiyle hizmet verecek.

Ankaralı müşteri, teknolojiyi “bakarak ve araştırarak” alıyor

Açılışta konuşan Media-Saturn Türkiye CEO'su Bülent Gürcan: “Dünya'da 15 ülkede 50 yıldır hizmet veren ve Avrupa'nın 1 numaralı elektronik perakendecisi konumundayız. Türkiye'deki büyümemizi ise hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu yılı hedeflediğimiz gibi 10 yeni mağaza ile kapattık. Toplam mağaza sayımız 32 Media Markt, 5 Saturn ile 37'ye ulaştı. Ankara bizim için çok önemli bir il. Türkiye'de 6. yılımızı doldurduk, Ankara'da ise 5. yaşımıza ulaştık. 5 yılda 6 mağaza ve 20 bini geçen metrekaremizle sektörde açık ara öndeyiz. Dünyada 65 binden fazla çalışan sayısı ile Avrupa'nın bir numaralı elektronik perakendecisi konumundayız. 5 yılda Ankara'da mağazalarımızda 27 milyon aşkın ziyaretçiyi ağırladık.  Ankaralılar, teknolojiyi çok yakından takip ediyor, ürün ve fiyat karşılaştırması yapıyor, araştırıyor. Ankaralılar “Bakmadan almıyor” ve Media Markt'ı tercih ediyor” dedi.

Media Markt Ankara Next Level Mağazası Genel Müdürü Cahit Ergül: “Açılışını yaptığımız Next Level'daki gözbebeği mağazamız, Antares, Batıpark, Forum, Kentpark ve Optimum'dan sonra Ankara'daki 6. mağaza olma özelliği taşıyor. Ankaralıların teknolojiye ne kadar meraklı olduklarını biliyoruz. En yeni modeller dünya ile aynı anda mağazamızda raflardaki yerlerini alıyor. 3, bin 14 metrekarelik mağazamıza gelenler bir yandan tüm ürünleri deneyimleme fırsatı bulurken bir yandan da yapacakları alışverişlerde tasarruf edecekler. Biz bunun garantisini veriyoruz.” dedi. 

Yüzlerce ürünü kapsayan Media Markt indirimleri ile Ankaralılar; televizyondan, buzdolabına çamaşır makinesinden, bulaşık makinesine cep telefonundan, tabletine kadar pek çok ürünü indirimli fiyata alma fırsatı buldu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Media Markt, Tekirdağ Tekira AVM mağazası açıldı!
  • 27.03.2021 10:37

Media Markt, Tekirdağ Tekira AVM mağazası açıldı!

MediaMarkt Türkiye, Tekirdağ Tekira AVM’de açtığı yeni mağazası ile ildeki mağaz ...

Cosa, Media Markt Raflarında yerini aldı!
  • 04.04.2017 12:55

Cosa, Media Markt Raflarında yerini aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek akıllı oda termostatı Cosa, Media Markt raflarında enerji ...

Media Markt, Denizli ve Malatya’da aynı gün 2 mağaza açtı
  • 28.05.2014 11:42

Media Markt, Denizli ve Malatya’da aynı gün 2 mağaza açtı

Media Markt, aynı gün açılışını gerçekleştirdiği Denizli ve Malatya mağazalarıyl ...

Media Markt Mall Of İstanbul’da kapılarını açıyor
  • 22.05.2014 11:43

Media Markt Mall Of İstanbul’da kapılarını açıyor

Media Markt Mall of İstanbul için geri sayım başladı... ...

Media Markt evlenecek çiftlerin hazırlıklarını kolaylaştıtıyor
  • 07.03.2014 14:11

Media Markt evlenecek çiftlerin hazırlıklarını kolaylaştıtıyor

Avrupa’nın bir numaralı teknoloji market zinciri Media Markt, evlenecek çiftleri ...

Media Markt 38’inci mağazasını İzmit’te açtı
  • 19.02.2014 11:14

Media Markt 38’inci mağazasını İzmit’te açtı

Medıa Markt 38'inci mağazası ile İzmit’e merhaba dedi ...