maritbet girişmaritbet
Maltepe Park AVM’de Teknosa'nın Anadolu yakasındaki en büyük mağazası açıldı!

Maltepe Park AVM’de Teknosa'nın Anadolu yakasındaki en büyük mağazası açıldı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin parlayan yıldızı Teknosa, İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük mağazasını Maltepe Park AVM’de açtı. Teknosa’nın yeni İcra Kurulu’nun da katıldığı açılış töreninde konuşan Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, İcra Kurulu olarak önümüzdeki dönemde toplantılarını Türkiye genelindeki mağazalarında yaparak, tüketicilerle daha yakın temasta olacaklarını söyledi

Türkiye'nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, Türkiye genelindeki 293'üncü mağazasını Maltepe Park AVM'de açtı. Toplam 4 bin 303 metrekare alana sahip Exxtra konseptindeki mağaza, Teknosa'nın İstanbul Anadolu Yakası'ndaki ‘en büyük mağazası' olma özelliğini taşıyor. 

Maltepe Park AVM mağazasının açılışına Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman ile İcra Kurulu Üyeleri'nden Korhan Bilek (CFO), Asaf Ozan (Satış Direktörü), Cenk Öcal (Satış Direktörü), Cem Işık (Pazarlama Direktörü),  Tunç Şenyol (Bilgi Sistemleri Direktörü), Revna Besler (İnsan Kaynakları Direktörü) ve Seçil Özekin Erdoğan (Tedarik Zinciri Direktörü) katıldı. 

Geçtiğimiz yıl 100 milyon tüketiciyi mağazalarında ağırlayan Teknosa, “Herkes için Teknoloji” felsefesi ile Türkiye'nin 77 ilinde teknolojiyi tüketicilerle buluşturuyor. 

Teknosa'nın sırrı: Tüketicilerle buluşma anlayışı

Teknosa'nın sektör liderliğinin sırrının tüketicilerle buluşma anlayışı olduğunu vurgulayan Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, İcra Kurulu olarak bu anlayış doğrultusunda yeni dönemde daha çok sahada olma kararı aldıklarını söyledi. Oyman, “Türkiye'de 13 yıl önce dünya standartlarında teknoloji perakende mağazacılığının temellerini atan Teknosa, bundan sonra da hız kesmeden hedeflerine doğru koşmaya devam edecek. Bu hedef yolunda bizler de belirli periyotlarla mağazalarımızda müşterilerimizle buluşup, Türkiye çapında roadshow'lar yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Oyman, 2012 yılı sonu itibarıyla teknoloji perakendeciliği pazarının yüzde 42'sine hakim olan Teknosa'nın 2013 yılında mevcut satış alanına 30 bin metrekare eklemeyi hedeflediğini hatırlatarak, ilk 8 ayda 22 bin metrekarelik açılış gerçekleştirdiklerini ve bu yıl sonu itibarıyla hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Kısaca TEKNOSA hakkında:

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak  üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman 4000'e yakın çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, 77 ilde 293 mağaza ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını, yılda 100 milyon müşteri ziyaret etmektedir. Teknosa, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization–ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. Teknosa hakkında ayrıntılı bilgiye www.teknosa.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...