maritbet girişmaritbet
m2 MARKETING rekabeti seven firmalara hitap ediyor

m2 MARKETING rekabeti seven firmalara hitap ediyor

İnşaat sektöründe gittikçe sertleşen rekabet koşulları firmaları yeni arayışlara itiyor. Satış ve pazarlama alanındaki uzmanlığını gayrimenkul alanında geliştiren m2 MARKETING, inşaat sektörüne farklı bakış açıları sunarak firmaların rekabette bir adım öne geçmelerini sağlıyor.

İnşaat sektörü, 2010 yılının son iki çeyreğinde en hızlı büyüyen sektör olarak zirveye yerleşti. 2011 yılında ise sektörün beklentileri istikrarlı büyümeyi gösteriyor. Bu yıl %8 ile 10 arasında büyüme göstermesi beklenen inşaat sektöründe rekabet koşulları sertleştikçe, inşaat firmaları da farklı kampanyalara yöneliyor.

Fakat bu zorlu rekabet koşullarında pazardaki yerini korumak veya büyümek isteyen firmaların sadece konut üretiminde değil, satış ve pazarlama konusunda da uzmanlaşmaları gerekiyor. Kaliteli olmasına rağmen, satış ve pazarlama organizasyonunu doğru kurgulayamayan projeler hedefledikleri satış başarısını maalesef yakalayamıyor.

Doğru fiyat politikası, satış ekibinin yeterli bilgi ve donanıma sahip olması, pazarlama argümanlarının doğru seçilmesi, başarılı bir teslim süreci ve satış sonrası verilecek hizmetlere kadar tüm organizasyonun iyi planlanması ve yönetilmesi gerekiyor.

Sektörün ihtiyaç duyduğu bu konu üzerine bilimsel bir yaklaşımla eğilerek, satış ve pazarlama alanındaki uzmanlığını gayrimenkul konusunda geliştiren m2 MARKETING, inşaat firmalarına profesyonel anlamda gayrimenkul satış ve pazarlama hizmeti veriyor.

m2 MARKETING, konut projelerinin özelliklerine göre stratejiler geliştirerek, rakiplerinin arasında öne çıkmayı hedefleyen firmalara avantaj sağlıyor. m2 MARKETING, projelendirme sürecinden fiyatlandırma çalışmalarına, konsept ve satış ofisi kurgusundan kampanya modellemelerine kadar geniş bir yelpazede tüm detayları çözümleyebiliyor.

"Zaman ve kaynak tasarrufu sağlıyoruz"

m2 MARKETING Genel Müdürü Gökhan Köse, pazarlama ve satış alanında ancak deneyimle edinilebilecek tecrübeleri inşaat firmalarına önceden sunarak, zaman ve kaynak tasarrufu sağladıklarını belirterek, firmalara sağladıkları avantajlarla ilgili şu bilgileri aktardı:

"Son kararlar inşaat firması tarafından verilmek üzere, tüm satış ve pazarlama sürecini aktif olarak yürütüyoruz. Düzenli raporlama ve ölçümlemelerle kontrol edilebilir bir sistem sunuyoruz. İnşaat firmasını, gereksiz ayrıntılardan ve konu İle İlgili sorunlardan uzak tutarak zaman ve enerji kazandırıyoruz. Bu sayede inşaat firmasının uzmanlık alanı olan imalata yönelmesini sağlayarak, üretim hızı ve kalitesinin artmasına yardımcı oluyoruz. Profesyonel kadro ve hizmet anlayışıyla inşaat firmasının müşterilerine kusursuz hizmet vererek müşteri memnuniyetinin ve sadakatinin oluşmasını sağlıyoruz."

  • Etiketler:

Yorum Yaz