maritbet girişmaritbet
Laure Favre-Kahn, 15 Kasım'da Bay İnşaat'ın Özel Gala Resitali'nde sahne alacak!

Laure Favre-Kahn, 15 Kasım'da Bay İnşaat'ın Özel Gala Resitali'nde sahne alacak!

Bay İnşaat, İstanbul Resitalleri kapsamında romantik Fransız piyano virtüözü Laure Favre – Kahn’ı ağırlıyor

İstanbul'da iki konser verecek olan sanatçının 15 Kasım Cuma akşamı Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) ‘The Seed'de Bay İnşaat misafirlerine 'Özel Gala Resitali' gerçekleşecek.

Sanattan ilham alan yaşam alanları felsefesi ile sektöründe farklı bir kulvar yaratan Bay İnşaat, sanat etkinliklerine destek vermeye devam ediyor. Artful Living konsepti ile mimari tasarımdan sunacağı yaşam tarzına her noktada sanat ve hayatı bir araya getiren Bay İnşaat, kentin sanat ajandasına da katkıda bulunuyor. Bu kapsamda İstanbul Resitalleri'ne verdiği uzun soluklu desteği bu yıl da sürdürüyor. İstanbul Resitalleri kapsamında 16 Kasım 2013 Cumartesi günü Sakıp Sabancı Müzesi - The Seed'te sahne alacak sanatçı, öncesinde 15 Kasım Cuma akşamı Bay İnşaat'ın misafirleri için düzenlenen özel gala resitalinde sanatseverlere muhteşem bir sanat gecesi daha yaşatacak. Sanatçı bu resitalde 2013 nisan ayında piyasaya çıkan, ünlü bestecilerin en güzel dans yapıtlarını kaydettiği "DANSES" albümünü seslendirecek.

Laure Favre-Kahn Dinleyenleri Kendine Hayran Bırakıyor

Romantik dönemin büyük ismi Chopin'i kendine aşık edecek kadar başarılı piyanizmiyle dikkat çeken Fransız sanatçı hakkında “sahne enerjisi ise ışığın efendisi Rembrant'ı kıskandıracak kadar parlak” yorumları yapılıyor. Laure Favre-Kahn, ilk müzik öğrenimini Avignon Konservatuarı'nda aldıktan sonra, 17 yaşında birincilik ile ödüllendirildiği Paris Konservatuarı'na girdi. 1999 yılında Midem Müzik Festivali'ne kabul edildi. ABD'de düzenlenen uluslararası piyano yarışması "Pro Piano Competition"ı 2001'de tüm jüri üyelerinin oybirliği ile kazanarak "Yılın Sanatçısı" seçildi. İlk Carnegie Hall konserinin ardından New York Times'da çıkan olağanüstü övgülerle dolu eleştiri ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz sezon Hong Kong Senfoni ile konserler veren Favre-Kahn, aynı zamanda Fransız Senfoni Orkestrası, Cannes Orkestrası, Monte Carlo Filarmoni Orkestrası gibi orkestralarla konserler veriyor.  Ünlü Fransız piyano virtüözü Laure Favre-Kahn'ın bu güne kadar yayınlanmış toplam 11 albümü bulunuyor.

Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ise, şehir hayatına sanatla renk katan İstanbul Resitalleri ve benzeri etkinliklere destek vermekten mutlu oldukları ifade ederek şöyle konuştu:  “İstanbul gibi değişen ve gelişen bir kentte, sanatın yaşama nüfuz etmesi çok önemli. Bay İnşaat 42 Maslak projemizde bunu sağlamak için üç perspektifli, bütünsel bir yaklaşımımız var. Sanat mimari tasarımda kendini hissettiriyor, fiziki mekanlarda ve alanlarda sanat eserleri ile proje içerisine yerleşiyor ve sunacağımız yaşam biçiminin sanatın entegrasyonu ile bütünsellik tamamlanıyor. Kendi projemizde sunduğumuz değeri daha da artırmak için, kentin sanat yaşamına da katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Büyük bir piyona virtüözü olan Laure Favre-Kahn'ı İstanbul Resitalleri'nde sanatseverlerle buluşturmak bize heyecan veriyor.”

Özmandıracı sözlerini şöyle sürdürdü: “Avrupa ağırlıklı olmak üzere Asya ve Amerika'da konserler veren, önemli festivallere konuk olan dünyanın sayılı piyano virtüözlerinden Laure Favre-Kahn'ı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisinin sanat ışığından aldığımız ilham, Bay İnşaat 42 Maslak projemiz ve Artful Living konseptimiz için yeni bir renk, yeni bir zenginlik olacak.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

42 Maslak, İstanbul'da sanatın merkezi olmaya devam ediyor!
  • 05.01.2022 12:32

42 Maslak, İstanbul'da sanatın merkezi olmaya devam ediyor!

Farklı beklentileri ortak noktada buluşturan, kaliteli ve keyifli alternatifler ...

Alternatif hediye seçenekleri 42 Maslak Modül İstanbul'da!
  • 21.08.2021 17:29

Alternatif hediye seçenekleri 42 Maslak Modül İstanbul'da!

Herkese ve her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğu Modül İstanbul ile nitelikli ta ...

Yaşamın tüm detayları 42 Maslak'ta tek çatı altında!
  • 19.08.2021 11:42

Yaşamın tüm detayları 42 Maslak'ta tek çatı altında!

Maslak’a değer katan; karma yaşam projesi 42 Maslak, alışverişten gastronomiye, ...

Özmandıracı piyasayı değerlendiriyor
  • 30.03.2012 14:40

Özmandıracı piyasayı değerlendiriyor

Bay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özmandıracı sektörü ve projeleri değerlen ...

42 Maslak hava fotoğrafları
  • 03.12.2013 15:42

42 Maslak hava fotoğrafları

Bay İnşaat'ın Maslak'ın merkezinde inşa ettiği ve bölgenin aurasını etkileyen 42 ...

42 Maslak projesinin havadan fotoğrafları yayında!
  • 27.06.2013 14:21

42 Maslak projesinin havadan fotoğrafları yayında!

42 Maslak projesi Bay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin en yeni hav ...