maritbet girişmaritbet
Kumbahçe Gürcistan’a bahçe mobilyası satacak!

Kumbahçe Gürcistan’a bahçe mobilyası satacak!

Bahçe mobilyaları üreten Kumbahçe, Gürcistan’a açılmayı hedefliyor. Samsun’da, 1970’li yılların başlarında Güngörsün Gıda Sanayi bünyesinde ‘Kumbahçe’ marka tescilli olarak kurulan Kumbahçe Bahçe Mobilyaları, bugün plastik ve doğal hammaddeler kullanılarak üretilen ürünleri Türkiye’ye satıyor

Bahçe mobilyaları üreten Kumbahçe, Gürcistan'a açılmayı hedefliyor. Samsun'da, 1970'li yılların başlarında Güngörsün Gıda Sanayi bünyesinde ‘Kumbahçe' marka tescilli olarak kurulan Kumbahçe Bahçe Mobilyaları, bugün plastik ve doğal hammaddeler kullanılarak üretilen ürünleri Türkiye'ye satıyor. Kafe, restoran ve otellerin yanı sıra perakende mağazası ve bayii kanalıyla kışlık evlerin balkonlarına, yazlıklara ve aslında bütün yaşam alanlarına; fark yaratan ürünler sunmaya çalışıyor.

Gürcistan pazarına yönelik ihracat çalışmalarına yoğunlaştıklarını dile getiren Kumbahçe Bahçe Mobilyaları Genel Müdürü Caner Güngörsün, “Umuyorum ki çok yakın bir süreçte meyvelerini toplamaya başlayacağız” dedi.  Bu yıl itibariyle ‘küçük alanlar için, konforlu ürünler' ana temasına yoğunlaştıklarını söyleyen Güngörsün, “Bunun yanı sıra, ‘bahçe mobilyası denilince akıllarda oluşan; lüks, pahalı ya da sadece bahçelerde kullanılan bir üründür' düşüncesini kırdığımız bir sene oluyor. Bu doğrultuda, hem uyguladığımız uygun fiyat politikası, hem de birçok farklı ebattaki alternatiflerimiz ile tüm kullanıcıların ulaşabileceği ve rahatlıkla kullanabileceği ürünler olarak tasarımlarını gerçekleştiriyor ve müşterilerimize sunuyoruz. Yine Kumbahçe markası ile bu yıl anavatanı, Güney Asya Ülkeleri olan; su sümbülü, rattan, bambu gibi ürünlerin Endonezya'da üretimini gerçekleştirmeye başladık” dedi.

2013 yılı hedefi: Marka bilinirliğini arttırma

2013 yılına ilişkin hedeflerini anlatan Güngörsün, şunları söyledi: “Geçen yıl belirlediğimiz ve 2013 yılı başından bu yana gerçekleştirdiğimiz başarılı adımlar sayesinde; öngörülerimizle eş zamanlı ve planlandığı şekilde gerçekleşmeye devam ediyor. Gelecek yıllara ait projeksyonumuz, mağazalaşmaya ve marka bilinirliğimizi arttırmaya yönelik ve online satış sitemiz www.bahcemobilyam.com ‘a yapacağımız yatırımlar ile devam edecek. Aslında bahçe mobilyası sektörü, birçok farklı sektörle birlikte hareket ediyor. Doğal ürünlerde, yeni birtakım hammaddelerin kullanıma girmesi pek olası olmamasına karşın; tekstil ve metalurji-malzeme alanında yaşanan gelişmeler ve innovatif ürünler, sektörümüzün gelişmesinde ve her sene daha büyük bir pazara sahip olmasında, olumlu etkilerde bulunuyor. Bu anlamda sugeçirmez ve nano teknoloji kumaşların kullanıldığı bahçe mobilyalarının, ilerleyen yıllarda daha da ön plana çıkacağını düşünüyoruz.”

Sektörsel örgütlenmeyi oluşturmamız gerekiyor

Pazarda yaşanan yıllık gelişime bakıldığında; Avrupa sektör doymuş ve durağanlaşmışken, Türkiye'de pazarın çok hızlı bir şekilde büyüdüğüne dikkat çeken Güngörsün, son olarak şunları kaydetti: “Öncelikle, sektörsel örgütlenmeyi oluşturmamız ve hızlıca olgunlaştırmamız gerekmekte. Bu noktada, bizlere düşen sorumlulukları yerine getirebileceğimiz bir platformda buluşmak, hem sektörsel büyüme, hem ortak talepleri belirleme ve yönetme anlamında yararlı olacaktır. Samsun, muazzam bir şekilde gelişiyor ve güzelleşiyor. Samsun; tarım yapan, aynı zamanda sanayileşen ve ticareti, sanatı, birbirini seven ve bilen bir şehir. Bu gelişimde; kendini yetiştirmiş, dış dünyaya açık işadamlarımızın, sahil şehri olan Samsun'u tekrar sahil ile buluşturan büyükşehir belediyemizin ve yerel yöneticilerimizin, üniversitemiz ve burada öğretim gören öğrencilerimizin, Samsun'a farklı bir enerji katan Devlet Opera ve Bale sanatçılarımızın, sahil bölgesinde hizmet veren balıkçılarımızın, kafelerimizin ve restoranlarımızın ayrı ayrı büyük katkıları olduğunu düşünüyorum.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kumbahçe Gürcistan’a bahçe mobilyası satacak!
  • 28.06.2013 14:11

Kumbahçe Gürcistan’a bahçe mobilyası satacak!

Bahçe mobilyaları üreten Kumbahçe, Gürcistan’a açılmayı hedefliyor. Samsun’da, 1 ...