maritbet girişmaritbet
KİM Market 4 mağaza birden açtı!

KİM Market 4 mağaza birden açtı!

Perakende sektörünün firmalarından KİM Marketler Zinciri, Ramazan ayına 4 yeni mağaza açılışıyla girdi

 

İstanbul Esenler ve Küçükköy'de 2 Kim Pratik ve Halkalı'da 2 süper market açılışı yapan Kim Market, toplam mağaza sayısını 65'e çıkardı. Açılış töreninde konuşan Kim Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, “Son mağazalarımızla birlikte Temmuz ayında 6 mağaza açılışı yaptık. 150'den fazla vatandaşımıza istihdam sağladık. Gerek Türkiye geneli gerekse yurt dışı yatırımlarımızla perakende sektöründe ilk 5 arasına girmeyi hedefliyoruz. Artık yerli market zincirleri global perakendecilerle rekabet edebilecek birikim ve güce ulaştı. Perakende sektöründe oyunun kuralları değişmeye başladı. Yoğun rekabet ortamında köşemize çekilmek yerine kazandığımız her kuruşu yatırıma harcayacağız” diye konuştu.
 
İstanbul Marketi olarak yola çıkan Kim Marketin, farklı illerdeki yatırımlarıyla ulusal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Erol Ersan, “Hedefimiz ilk olarak Marmara bölgesindeki yapılanmamızı tamamlamak. Bir taraftan da yurt dışındaki fırsatları gündemimize aldık. Irak pazarıyla başladığımız yatırımlara potansiyel gördüğümüz farklı ülkelerle devam edeceğiz. Halihazırda pek çok ülkede yatırım görüşmelerimiz devam ediyor. Perakende sektöründe kendimize has bir konsept geliştirdik. Elde ettiğimiz başarı yerli ve yabancı sermaye gruplarının dikkatini çekti. Son dönemlerde ortaklık ve satın alma teklifleri alıyoruz. Firma olarak tamamen kendi sermayemizle organik büyüme şeklinde ilerleyeceğiz. Cazip bir fırsat görürsek kendi sektörümüzde satın alma yapabiliriz. İlk olarak İstanbul pazarında daha sonra ise Marmara Bölgesi'nde Pazar liderliğine ulaşmak için yatırımlarımızı planladık” diye konuştu.
 
RAMAZAN'A ÖZEL NÖBETÇİ MAĞAZA
 
Açılışta konuşan Kim Market Genel Müdürü Hamit Akçay da Ramazan ayıyla birlikte örnek bir uygulamayı da devreye sokacaklarını belirterek, “Özel olarak seçtiğimiz 3 mağazayı Ramazan ayında nöbetçi mağaza olarak görevlendireceğiz. Avrupa yakasında Fındıkzade, Anadolu yakasında Üsküdar ve İzmit merkez mağazamız Ramazan ayı boyunca Sahur süresince hizmet verecek. Bu uygulama çalışma şartları veya değişik sebeplerle alışverişe fırsat bulamayanlara büyük kolaylık sağlayacak” diye konuştu.
 
Kim Marketleri olarak gerek kalite gerek de fiyat politikasıyla müşterinin güvenini kazandıklarını anlatan Akçay, “Bu ramazanda da mağazalarımızda zam yapmayacağız. Özel kampanyalarla tüketicinin ramazan ruhunu en güzel şekilde yaşaması için hazırlıklarımızı tamamladık. Fiyat politikamızda içinde bulunduğumuz ayın ruhuna uygun olarak belirledik. Klasik kumanya yerine Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip Askıda Kumanya çalışması başlattık. Yardımlaşmada veren el ile alan elin birbirini görmemesi anlayışından yola çıkarak İtalyanların meşhur Askıda Kahvesini kendimize uyarladık. Kimse yok mu, Yardım eli, Can suyu, Veren el gibi yardım kuruluşlarıyla ortaklaşa bir kampanya başlattık. Kumanyaların yardıma muhtaç insanlara ulaştırılması için aracılık ediyoruz. Her 100 kumanyaya Kim Market olarak 3 kumanya ile biz de katkıda bulunuyoruz” diye konuştu.  
 
Retail News

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı
  • 26.03.2024 14:12

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının başlattığı kampanya kapsamın ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Amacımız, İstanbul'da 5 yılda acil dönüşüm gerektiren binaları yenilemektir"
  • 07.12.2023 15:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Amacımız, İstanbul'da 5 yılda acil dönüşüm gerektiren binaları yenilemektir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Dönüşüm çalışmalarında, pazartesi günü 5,1 ...

İşte Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi 1'inci etabı!
  • 19.08.2022 15:31

İşte Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi 1'inci etabı!

2030 konutun bulunduğu Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi 1'inci etabında ...

Esenler'in dönüşümünde son durum!
  • 18.08.2021 13:47

Esenler'in dönüşümünde son durum!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Eski Metris Kışlası'nın olduğu ask ...

"Kentsel dönüşümünü ilgilendiren 5 bin konutluk yeni bir etap daha başlatıyoruz"
  • 18.06.2021 17:54

"Kentsel dönüşümünü ilgilendiren 5 bin konutluk yeni bir etap daha başlatıyoruz"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 500 ...

"Kanal İstanbul Marmara Bölgesi'nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli proje"
  • 19.04.2021 12:26

"Kanal İstanbul Marmara Bölgesi'nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli proje"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu 7. Kesim ...