maritbet girişmaritbet
KFC'nin 67. şubesi Vialand AVM'de hizmete girdi!

KFC'nin 67. şubesi Vialand AVM'de hizmete girdi!

KFC'nin Türkiye genelindeki restoran sayısı 67'ye ulaşırken, yeni bir KFC restoranı da geçtiğimiz günlerde İstanbul Eyüp'te hizmete açıldı

Tüm dünyada yüzbinlerce insanın tutkunu olduğu KFC, Türkiye'nin birçok şehrinde hizmete açtığı restoranlarıyla, KFC tutkunlarının yanında oluyor.  KFC'nin Türkiye genelindeki restoran sayısı 67'ye ulaşırken, yeni bir KFC restoranı da geçtiğimiz günlerde İstanbul Eyüp'te hizmete açıldı.   

KFC, menülerini süsleyen birbirinden lezzetli tatları, Türkiye'nin her köşesindeki KFC tutkunlarına ulaştırmak için var gücüyle çalışıyor. KFC her geçen gün yeni restoranlarını hizmete açıyor. Türkiye genelindeki restoran sayısı 67'ye ulaşan KFC'nin, toplam 14 ilde şubesi bulunuyor.

20 Şubat'ta Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi, 5 Mart'ta İzmir Forum Bornova, 8 Mart'ta Antalya Migros, 12 Mart'ta Marmara Forum, 29 Mart'ta Samsun ve 26 Nisan'da da Kahramanmaraş şubelerini halkla buluşturan KFC, 26 Mayıs Pazar günü ise İstanbul Eyüp'te bulunan Vialand AVM'deki şubesini hizmete açtı. KFC'nin her geçen gün genişleyen restoran ağı sayesinde Türkiye'nin birçok ilinde KFC tutkunları aradıkları lezzete kolayca ulaşabiliyor. KFC önümüzdeki dönemde de yeni açılışlarla restoran sayısını artırmayı planlıyor.

Kobiden.com

Yorum Yaz