maritbet girişmaritbet
Kelebek Mobilya kuruluşunun 79. yılında 79 mağazaya ulaşacak!

Kelebek Mobilya kuruluşunun 79. yılında 79 mağazaya ulaşacak!

Türkiye’nin en köklü mobilya markalarından Kelebek’in bayi ağı, 2012’nin ikinci yarısında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, “Kelebek’in 79’inci yılını 79 mobilya mağazası ile taçlandırmayı hedefliyoruz. 2012’nin ikinci yarısından bugüne kadar mutfak dahil toplam 30 yeni mağaza açtık. Mevcuttaki 70 mobilya mağazamızın sayısını 79’a çıkaracak ve Kelebek’in 79. yaşını kutlayacağız” diyor

Yaptığı açıklamada Kelebek'in oldukça köklü, hiçbir zaman çağın gerisinde kalmayan bir marka olduğuna değinen Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Davut Doğan; mobilya sektöründeki oyuncu sayısının günden güne artığının ancak Kelebek'in modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla hedeflediği genç kitleye her dönemde ulaşmayı başardığının altını çiziyor. Doğan, “Kelebek özlenen ve aranan bir marka... Klasikleşen çizgisiyle modern tasarımların harmanlandığı yeni ürün gamı oldukça beğenildi. Bu nedenle yaygınlığımızı artırmak ve artan talebi karşılamak bizim için önemli. Kelebek'i Türkiye'nin dört bir yanına götüreceğiz ve 79. yılımızda 79 yeni mobilya mağazasına ulaşacağız” diyor.

Türkiye'nin en köklü sanayi kuruluşlarından Kelebek Mobilya, mutfak ve mobilya ürünlerini farklı mağazalarda satışa sunuyor. Yenilenen mağaza konseptini ve ürünlerini birçok farklı şehirde tüketicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

Kısaca Kelebek Mobilya hakkında

Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kurulmuştur. 1978 yılında dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yapan firma, modüler mobilya fabrikasını Avrupa'nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak Düzce'de işletmeye açmıştır. 1990 yılında ise İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) halka arz edilmiş olup halka açık anonim şirket statüsüne girmiştir. 2012'ninikinci yarısından itibaren yeni yapılanma sürecine giren Kelebek Mobilya, bugün kendisine ait 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekare kapalı alanda en güncel teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...