maritbet girişmaritbet
Karayollarının çizgilerini Polisan boyayacak!

Karayollarının çizgilerini Polisan boyayacak!

Polisan Kansai Boya, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün solvent ve su bazlı soğuk yol çizgi boya ihalesini kazandı.

Türkiye'nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün açtığı toplam 102 Milyon Lira Bedelli, 15 bin 525 ton Solvent ve Su Bazlı Soğuk Yol Çizgi Boyası ihalesini kazandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün açtığı yol çizgi boyası ihalesi 27 Şubat 2019 tarihinde sonuçlandı, 14.03.2019 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tebligat ile onaylandı.

Polisan Holding A.Ş'nin % 50 iştiraki olan Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş, birinci kısmı 49 milyon 699 bin 250 TL, ikinci kısmı 52 milyon 335 bin 750 TL olmak üzere KDV hariç toplam 102 milyon 035 bin TL tutarındaki ihaleyi kazanma başarısı gösterdi. 

Kansai Paint Ortaklığı ile Gücüne Güç Kattı

Polisan Boya, 2016 yılı sonunda Japonya'nın lider, dünyanın ise ilk 10'unda yer alan Kansai Paint ile gerçekleştirilen ortaklık sonucunda gücüne güç kattı. Sadece boya sektörünün değil Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Polisan Kansai Boya'nın bugün 250'den fazla ürünü, 5000'den fazla çeşidi, 50 binden fazla rengi bulunuyor. 

Yeni Tesisiyle Türkiye'nin inşaat boyalarındaki tüm ihtiyacını karşılayacak büyüklüğe ulaştı

Polisan Kansai Boya'nın, 50 milyon Euroluk yatırım ile Gebze Kimya İhtisas Sanayi Bölgesinde 142 bin metrekare alan üzerinde, üç vardiyada 540 bin tona kadar çıkabilecek kapasiteye sahip yeni boya üretim ve depolama tesisi Ocak 2019'da faaliyetine başladı. Polisan Kansai Boya, bu kapasite ile Türkiye'nin inşaat boyalarındaki tüm ihtiyacını karşılayacak büyüklüğe ulaştı. 

Polisan Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Bitlis; “2019 yılında Türkiye karayollarında trafik düzen ve güvenliğini sağlamak için yatay işaretlemede kullanılacak Solvent bazlı ve Su bazlı soğuk yol çizgi boyalarını tedarik edecek olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Polisan Holding olarak kuruluşumuzun 55. yılında gücümüze güç katarak yola devam ediyoruz. Asırlar boyunca bu toprakların rengi olmayı sürdüreceğiz.”

  • Etiketler:

Yorum Yaz