maritbet girişmaritbet
Karakaş Atlantis Gaziantep’te 11. şube müdürlüğünü açıyor!

Karakaş Atlantis Gaziantep’te 11. şube müdürlüğünü açıyor!

Altın sektörünün önde gelen markası Karakaş Atlantis şimdi de Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu fethetmeye hazırlanıyor

Altın sektörünün liderlerinden Karakaş Atlantis, Türkiye'nin dört bir yanında şube müdürlükleri açarak sahip olduğu kapsama alanını genişletmeye devam ediyor. İzmir, Antalya, Denizli, Alanya, Konya, Kayseri, Ankara, İstanbul, Ordu ve Kemeraltı'ndan sonra Gaziantep'te açacakları 11. Şubeleri ile Türkiye'nin doğu kısmına da yakından hizmet vermeye başlayacak.

43 yıldır kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren ve geçen yıl halka arz olan Karakaş Atlantis, Türkiye'nin daha çok noktasına ulaşabilmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yapılan alt yapı ve fizibilite araştırmalarına göre sipariş ve teslimat hızını ön planda tutam Karakaş Atlantis bu anlamda gerekli bulduğu bölgelerde şube müdürlüklerini her geçen gün artırmayı hedefliyor.

Türkiye'nin birçok önemli şehrinde şube müdürlükleriyle toptan altın satışlarını gerçekleştiren Karakaş Atlantis son olarak önümüzdeki günlerde Gaziantep'te açacağı 11. Şubesi ile doğu şehirlerinin de nabzını yerinde tutmak istiyor. Hedefleri doğrultusunda çok kısa sürede şube müdürlüklerini artırmayı öngören Karakaş Atlantis, kalitesinden ödün vermeden altın sektörünün öncü firmalarından olmaya devam ediyor.

“Türkiye'nin % 85'ine ulaşmayı planlıyoruz” 

Karakaş Atlantis Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş, konuya ilişkin şu yorumları yapıyor: “Genel anlamda şu an toplam 10 müdürlükle, Türkiye'nin coğrafi olarak % 70 ine hizmet vermekteyiz. Amacımız bu oranı % 85 e çıkarmak ve bu kapsamda genişleme çabalarımız devam ediyor. Gaziantep şube müdürlüğümüzün açılması bu yönde yapmış olduğumuz çalışmaların ilki olacak. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya daha yoğun hizmet vermek amacındayız. Kısa zaman içerisinde de hizmetlerimizi Türkiye'nin coğrafi olarak % 85 ine ulaştıracağımızı planlıyoruz. Şube müdürlüklerimiz, ürünlerimizi kuyumcu müşterilerimize ulaştıran toptan satış merkezlerimiz olarak düşünebiliriz. Her şube müdürlüğümüz satış ekibi ile birlikte ürünlerimizi kuyumcularımıza ulaştırmakta. Şube müdürlüklerimizin yerleri de bu şekilde belirlenmektedir. En dikkat ettiğimiz konu; şube açmak istediğimiz noktanın merkez ve çevre illeri bakımından potansiyeli ve kuyumcular tarafından, bize o bölgeye şube açmamız için yapılan taleplerdir. Şuana kadar şube müdürlüklerimizin hepsi bu mantığa göre konuşlanmıştır. Bizleri böyle değerli bir emtia ile stoklu şube müdürlüğü çalışma sistemine iten en büyük sebep ise, müşteri memnuniyeti ve sipariş/teslimat hızını ön planda tutmamız olmuştur. Türkiye genelinde denenen ve genel yayılım anlamında başarılamayan bu yapı, Atlantis olarak bizim sektörde fark yaratmamızı sağlayan en önemli etkenlerden ve özelliklerimizden biridir. Tüm şube müdürlüklerimizin bölge potansiyeline göre kendilerine özel belli stoklarla çalışması her şube müdürlüğümüzün bölgesinde önemli bir güç olmasını sağlamaktadır. ”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"
  • 31.01.2024 14:36

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"

Bakan Uraloğlu, İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunun 338,5 kilometreden 39 ...