maritbet girişmaritbet
Kaleseramik ve Hüppe güçlerini birleştirdi

Kaleseramik ve Hüppe güçlerini birleştirdi

Seramik ve banyo ürünleri sektöründe iki küresel marka Kaleseramik ve Hüppe arasında imzalar atıldı.

Seramik ve banyo ürünleri sektörünün lider kuruluşu Kaleseramik; global duş kabini sektörünün öncü markası Hüppe ile güçlerini birleştirdi. Kale Holding binasında yapılan imza töreninde konuşan Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Her biri alanlarında öne çıkan markalarla yaptığımız iş birlikleriyle, tüketicilerin farklı ürün grubu ve segment ihtiyaçlarını tek noktada buluşturmaya devam ediyoruz. Marka ve hizmet değer algısı hem Türkiye hem de özellikle Avrupa pazarında oldukça yüksek olan Hüppe'de sadece kendi alanında değil, dünya çapında takip edilen güçlü bir marka. Önümüzdeki dönemde de mağazalarımızda, böylesine güçlü markaları tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yaptığı güçlü iş birlikleriyle Türkiye'de mağazacılık algısını değiştiren ve hizmet çıtasını daha yukarı taşıyan Kaleseramik, köklü ve sevilen markaların ürünlerini Kale satış noktalarında müşterilerine sunmaya devam ediyor. Her biri alanlarında öne çıkan markalarla yaptığı iş birlikleriyle, farklı ürün grubu ve segment ihtiyaçlarını tek noktada buluşturan Kaleseramik, yeni anlaşmasını ise yarım asırlık tecrübesiyle konfor ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu duş çözümleri sunan Hüppe ile gerçekleştirdi. Yapılan anlaşma ile Hüppe'nin ödüllü duş kabinleri başta olmak üzere duş tekneleri, küvetler, banyo aksesuarları, banyo süzgeçleri de dahil tüm ürün grubu Kale'nin seçili satış noktalarında tüketiciye sunulacak.


“Global marka kalitesini Kale satış noktalarında buluşturuyoruz”

Dünyada farklı sektörlerde önemli marka iş birliklerinin yapıldığına dikkat çeken Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Artık trendleri yakalamanın ötesinde, her zaman trend oluşturan lider markalara sahip olma misyonuyla hareket ediyoruz. Tüketici tercihlerinde her zaman ilk sırada yer almak ve onların farklı ürün grubu ihtiyaçlarına en üst düzeyde yanıt verebilmek için alanlarında öne çıkan en iyi markalar ile güçlü iş birlikleri yapıyoruz. Bu sayede perakendede hizmet çıtasını daha yukarı çıkarmanın yanı sıra sunduğumuz marka çeşitliliği ve hizmet /çözüm, özel ürün seçenekleri ile perakende sektörüne yeni bir boyut kazandırdık. 63 yıllık bilgi birikimimiz ve tecrübemiz ile bu konuda oldukça cesur ve öncü bir şirketiz. Global duş kabini sektörünün öncü markası olan ve bunun verdiği sorumlulukla da tüketicinin güvenliğini en üst düzeyde tutmaya çalışan Hüppe de inovasyona çok önem veren bir marka. Bu iş birliğinin her iki tarafa da güzel sonuçlar getireceğine ve tüketiciyi memnun edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül
  • 28.03.2023 13:18

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül

Kaleseramik, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Gelec ...

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!
  • 24.02.2023 11:33

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!

Yeni Konut Finansman Programı'na bankalar tarafından sağlanacak finansman ve kat ...

Kaleseramik, UNICERA 2022'de "İyi Bak Dünyana" teması ile yer aldı
  • 10.11.2022 17:22

Kaleseramik, UNICERA 2022'de "İyi Bak Dünyana" teması ile yer aldı

Kaleseramik, sektöre yön veren dünyaca ünlü firmaları bir araya getiren UNICERA ...

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!
  • 24.09.2022 10:32

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi açıklandı, konut kredisi hacmi 325 milyar lira ...