maritbet girişmaritbet
Kale'den tatile çıkacaklara ev güvenliği rehberi!

Kale'den tatile çıkacaklara ev güvenliği rehberi!

Kale Güvenlik Sistemleri, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde ev sahiplerine rahat bir tatil geçirmelerini sağlıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil sezonu açıldı. Pek çok kişinin tatil bölgelerine ya da memleketlerine doğru yola çıkacağı bu dönemde sakinlerini uğurlayan evlerin kötü niyetli kişilerden korunması ise planların kabusa dönüşmemesi için oldukça kritik bir konu olarak ön plana çıkıyor. Kale Güvenlik Sistemleri, sunduğu uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyarak kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerini hedefliyor.

Çoğunlukla evlerde geçen uzun bir kış döneminin ardından gelen yaz mevsimi heyecanla yapılan tatil planlarını, keyifle çıkılan yolculukları ve unutulmaz anları beraberinde getiriyor. Bu yıl planlar pandemi gölgesinde kontrollü bir şekilde yapılıyor olsa da pek çok insan tatil bölgelerine ya da memleketlerine doğru yola çıkmaya hazırlanıyor. Ev sahiplerinin evlerinde olmadığı özel dönemleri kendileri için bir fırsat haline getiren hırsızlar, özellikle de güvenliğin zayıf olduğu yapılara girerek maddi ve manevi anlamda pek çok zarara yol açıyor. Hırsızları caydırma konusunda oldukça yetersiz kalan geleneksel yöntemler yerine son teknolojiyle geliştirilmiş güçlü güvenlik sistemlerinin önemine dikkat çeken Kale Güvenlik Sistemleri yetkilileri, tatil dönemlerinde ev güvenliğini maksimum seviyeye çıkaracak ipuçlarını paylaşıyor.

Geleneksel yöntemler hırsızları durdurmaya yetmiyor

Uzun bir süre evde olamayacak pek çok insan, bu durumu kötü niyetli kişilerden saklamak için birtakım geleneksel yöntemlere başvuruyor. Bunların başında ise kapanmayan ışıklar ya da evde yaşam belirtileri olduğunu göstermek için dışarıda bırakılan ayakkabılar geliyor. Ancak boş evin dilini çözen hırsızlar için bu geleneksel formüller, olası soygunları uzaklaştırmaktan ziyade kimi zaman hırsızlıklara davetiye bile çıkarabiliyor. Hırsızların bir evin boş olup olmadığını anlamak için kullandığı pek çok yöntem bulunuyor. Örneğin evde olmadığınız dönem boyunca dolup taşan posta kutuları hırsızlar için yol gösterici olabiliyor. Posta kutularını hırsızlar için bir işaret olmaktan çıkarmak adına apartman görevlisi, yönetici veya bir komşudan yardım almak mümkün olsa da geleneksel metotlar hırsızları durdurmak için asla tek başına yeterli olamıyor. Bu süreçte evlerde tam koruma için kapsamlı güvenlik çözümlerine başvurmak en etkili yol olarak ön plana çıkıyor.

Tatildeyken evinizi izleyin 

Gelişen teknolojiler ve dijitalleşme sayesinde tüm iş süreçleri artık cep telefonlarından pratik bir şekilde halledilebiliyor. “Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, yeni dünyanın dinamiklerini yakından takip ederek, kullanıcılarına her nerede olurlarsa olsunlar evlerini cep telefonlarından izleme, güvenliklerini de dijital olarak takip etme imkanı sağlıyor. Bu teknolojilerden biri olan Kale Kameram uygulaması, tatilde ya da iş seyahatinizdeyken aklınızın evde kalmaması için birçok farklı özelliği bir araya getiriyor. Yüksek kaliteli görüntü çözünürlüğü, doğru açı ve mesafe ayarlı Kale Kamera Sistemlerine uygulama üzerinden online bağlanarak mobil izlenme olanağı sunması gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Kullanıcılar uygulamayı App Store ve Google Play'den indirip kameralarının Wi-Fi ile entegrasyonunu sağladığında evlerini kam her an cep telefonlarıyla takip edebiliyor.

Evdeki tüm olası riskleri saptayan teknolojilere şans verin

Evden uzakta olduğunuz zamanlarda tek endişe hırsızlar olmuyor. Kimi zaman açık bırakılan ocaklar kimi zamansa prizde unutulan cihazlar pek çok tehlikeyi beraberinde getiriyor. Sebep ne olursa olsun, evde normalin dışındaki sinyallerin kontrol altına alınması kullanıcılara büyük bir konfor sunuyor. Kale Alarm, yaşam alanlarında yaşanabilen hırsızlık, su baskını, yangın, gaz kaçağı gibi durumlarda alarm paneline sinyal göndererek alarmın devreye girmesini sağlıyor. Ayrıca 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz destek veren Kale Alarm İzleme Merkezi'ne sinyal gönderimi yapılarak oluşabilecek en zorlu durumlarda, sorunu çözebilecek ambulans, polis, itfaiye gibi kolluk kuvvetlerinin en kısa sürede müdahale edebilmesine imkan tanıyor.

Her yola başvuran hırsızları caydıracak yenilikleri deneyin

Kale Alarm, hırsızlara karşı etkili çözümler arayan kullanıcılar için birçok yenilik de sunuyor. Kale Alarm ile entegre olarak çalışan Ekstra Defans da bu yenilikçi ürünlerden biri. Diğer tüm sistemlerden farklı olarak hırsızı eve ayak basmadan kapıda durdurmayı hedefleyen bu ürün, kötü niyetli kişiler kapı kilidinizi açmaya çalıştığında, silindir tuzak kısmından kırılarak kapı henüz açılmadan 110 desibel şiddetinde çalmaya başlıyor. Eş zamanlı olarak gönderdiği sinyallerle alarm sisteminin devreye girmesini ve Kale Alarm İzleme Merkezi aracılığıyla da yetkililerin haberdar olmasını sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale'den farklı güvenlik ihtiyaçlarına teknolojik çözümler!
  • 11.05.2022 17:04

Kale'den farklı güvenlik ihtiyaçlarına teknolojik çözümler!

Hırsızlık, su baskını, yangın gibi olası tehlikelere karşı alarmdan yangın algıl ...

Kale ile yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemleri!
  • 21.12.2021 11:10

Kale ile yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemleri!

Kale Endüstri Holding, yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önle ...

Kale'den alarm kurmanın en önemli 5 faydası!
  • 16.11.2021 11:31

Kale'den alarm kurmanın en önemli 5 faydası!

Kale Güvenlik Sistemleri kullanıcıları güvenliklerini şansa değil son teknolojiy ...

Kale yeni nesil güvenlik sistemiyle yüksek yaşam kalitesi!
  • 11.08.2021 09:27

Kale yeni nesil güvenlik sistemiyle yüksek yaşam kalitesi!

Kale Endüstri Holding konut sektörünün değişen beklentilerini karşılayan teknolo ...

Körfez'in 1400 yıllık kalesi turizme kazandırılıyor
  • 12.10.2020 10:32

Körfez'in 1400 yıllık kalesi turizme kazandırılıyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke'nin Körfez ilçesi için çok önemli bi ...

Hasankeyf'teki Küçük Saray'ın baraj suyundan etkilenmemesi için yükseltme çalışması yapılıyor
  • 25.04.2021 11:52

Hasankeyf'teki Küçük Saray'ın baraj suyundan etkilenmemesi için yükseltme çalışması yapılıyor

Batman'daki tarihi Hasankeyf Kalesi yerleşkesinde bulunan ve dolgu çalışmaları n ...