maritbet girişmaritbet
Kale Banyo, blogger annelerle bir araya geldi

Kale Banyo, blogger annelerle bir araya geldi

2017 yılı itibarıyla da tüm vitrifiye ürünlerini ‘SmartHijyen’ özelliği ile üreten Kale Banyo, Türkiye’nin ‘anne blogger’ları ile buluştu.

Çocukların özellikle ilk bin günde hijyenik ortamlarda bulunmasının, sağlık açısından çok önemli olduğunu belirten Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Dicle Çelik, özellikle annelerin hassas olduğu temizlik konusunda banyoların önemli yer tuttuğunu ifade etti. Dr. Dicle Çelik, çocuklarda temizlik alışkanlıklarını ele aldığı konuşmasında, yararlı ve zararlı bakterilere değinerek, enfeksiyon hastalıklarına karşı korunmada hijyenin önemini vurguladı. Dr. Çelik, “Enfeksiyon tehlikesi, evlerimizde özellikle hijyenik olmayan banyolarda, okul çağının başlamasıyla birlikte de okul tuvaletlerinde arttığı görülüyor. Çocuklarımıza, başta el yıkamak olmak üzere hijyen kurallarının öğretilmesinde anne babanın yanı sıra öğretmenler de önemli rol oynuyor” dedi.

Daha az temizlik yaparak, hijyenik bir banyoya sahip olmak hayal değil

Konutlardan işyerlerine, restoranlardan otellere, spor salonlarından alışveriş merkezlerine kadar çok sayıda ortak yaşam alanında kullanılan klozet, lavabo, pisuvar, klozet kapağı gibi vitrifiye ürünlerini, SmartHijyen özelliği ile sunduklarını anlatan Kaleseramik Ürün ve Tasarım Müdürü Zeliha Özay, ‘SmartHijyen' özelliğinin aynı zamanda daha az temizlik malzemesi ile daha kolay temizlik sağladığı için doğaya dost çözümler sunduklarını vurguladı. 

Tertemiz banyolar için en etkili çözüm: ‘SmartHijyen'

Zeliha Özay, şunları söyledi: “Banyolar, evin en çok mikrop barındıran yerlerinden biridir. Campylobacter, Salmonella, E. Coli, Aspergillus gibi bakteriler klozet ve lavabolarda çok sık görülür. İşte bu yüzden hijyenik bir banyo, aileniz ve sizin sağlığınız için hayati önem taşır. Hijyenik bir banyoya sahip olmanın en güvenli yolu ise tedbiri baştan almaktır. Kale Banyo'nun tüm lavabo, klozet,pisuvar ve klozet kapakları SmartHijyen ile koruma altına alınır. İçeriğinde bulunan nano boyuttaki gümüş iyon, mikropların hücre duvarlarına zarar vererek, DNA ve RNA yapılarını bozuyor. Kullanılan nano gümüş iyonları, ürünlerin üzerinde bulunan bakterilerin çoğalmasına engel olurken, mevcut bakterileri de yok ediyor.“

Sosyal medyada ‘Hassas Anne Ece Kumkale', ‘İmren Gürsoy', ‘Melina's Mom', ‘Ollaluna', ‘Özge Selçuk Bozkurt', ‘Esra Ertuğrul', ‘Gebbepınar', ‘Gül Sural', ‘To be semy', ‘Zamaneannesi' isimleriyle tanınan blogger'ların katıldığı buluşma, Kale Banyo'nun Facebook ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlandı. 

Kale Banyo ayrıca, 12 Temmuz'daki blogger etkinliğini sosyal medyadan izleyen ve program sonrasında sürpriz yarışmaya katılan Kale Banyo takipçilerinden 3 kişiyi, Chakra'dan 250 TL'lik hediye çeki ile ödüllendiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bütünsel banyo deneyimi için tercih Kale D100 mat siyah serisi!
  • 12.06.2022 02:17

Bütünsel banyo deneyimi için tercih Kale D100 mat siyah serisi!

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale Banyo, ...

Kale Banyo'dan banyolarını yenilemek isteyenlere %50 indirim kampanyası!
  • 19.05.2022 11:25

Kale Banyo'dan banyolarını yenilemek isteyenlere %50 indirim kampanyası!

Kampanyayla banyolarını yenilemek isteyenlere Kale Banyo’nun birbirinden tarz, k ...

Kale Banyo'dan "Yaşam için su, dünya için iyilik" hareketi!
  • 22.03.2022 13:42

Kale Banyo'dan "Yaşam için su, dünya için iyilik" hareketi!

Kale Banyo Dünya Su Günü’nde Afrika’nın en yoksul ülkelerinden biri olan ve su k ...

Kale Lotus Banyo Mobilyası ile modernlik ve sadelik bir arada!
  • 14.03.2022 11:27

Kale Lotus Banyo Mobilyası ile modernlik ve sadelik bir arada!

Kale Banyo, fonksiyonelliği ve şık görünümü bir arada sunan tasarımlarına Lotus ...

Kale Banyo Pull Down Mutfak Bataryası hareket özgürlüğü sunuyor
  • 12.03.2022 12:55

Kale Banyo Pull Down Mutfak Bataryası hareket özgürlüğü sunuyor

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu arttıran Kale Banyo ...

Kale Banyo’dan suya iyi bakan kampanya!
  • 02.03.2022 16:00

Kale Banyo’dan suya iyi bakan kampanya!

Kale Banyo, tasarruf teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla yaşam alanlarına değe ...