maritbet girişmaritbet
Jones Lang Lasalle’e “etik liderliği” ödülü

Jones Lang Lasalle’e “etik liderliği” ödülü

Jones Lang LaSalle, bu yıl da binlerce şirket ve rekor düzeydeki adaylar arasında öne çıkarak, Ethisphere Enstitüsü tarafından düzenlenen “2011 Dünyanın En Etik Şirketleri” listesine seçildi ve ‘Etik Liderliği’ ödülünün sahibi oldu

Jones Lang LaSalle, bu yıl da binlerce şirket ve rekor düzeydeki adaylar arasında öne çıkarak, Ethisphere Enstitüsü tarafından düzenlenen “2011 Dünyanın En Etik Şirketleri” listesine seçildi ve ‘Etik Liderliği' ödülünün sahibi oldu.

Etik değerlere olan derin bağlılığı ve başarılarıyla bir kez daha onaylayanEthisphere Enstitüsü Yönetici Direktörü Alex Brigham, Jones Lang LaSalle'i üst üste dört yıldır listede yer alma başarısı gösterdiği için tebrik etti ve  “İyi ahlak daha iyi bir işe dönüşmektedir dolayısı ile şirketler bir rekabet avantajı sağlama çabasındadır ve daha iyi iş ise daha iyi sonuçlar anlamına gelmektedir. Etik şirketler, prensipli uygulamaların marka bazında oynadığı önemli rolün farkındadır. Jones Lang LaSalle çalışanlarını dört yıldır gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kutluyorum” dedi.

Jones Lang LaSalleçalışanlarının bu yıl da “2011 Dünyanın En Etik Şirketleri” listesinde yer almasından büyük gurur duyduklarını belirten Jones Lang LaSalleCEO'su Colin Dyer, “Çalışanlarımız bağlılığın müşterilerimiz için çok önemli olduğunu bilirler ve müşterilerimiz için danışmanlarına güvenebilmenin verdiği rahatlık vazgeçilmezdir. Gerek Yönetim Kurulumuz, gerekse Global Yürütme Komitemiz olarak, etik görevlilerinden oluşan dünya çapındaki ekibimizin çabalarını ve gayrimenkul piyasasında kültürümüzü en iyi seviyelere getiren tüm meslektaşlarımızın işlerine bağlılıklarını yürekten alkışlıyoruz" dedi.

EthisphereEnstitüsü, 2011 yılında da şirketleri; tescil yöntemi, ahlak kuralları, yenilik ve sürdürülebilir iş uygulamaları, kurumsal sosyal sorumluluk, üst düzey idareci, sektör eşdeğeri, tedarikçi ve müşteri adaylıkları kriterlerine göre değerlendirdi. Değerlendirme sonrası 2011 yılı için 38 sektörden 110 şirket listeye girmeye hak kazandı. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz