maritbet girişmaritbet
Jones Lang Lasalle hangi dev ile birleşiyor?

Jones Lang Lasalle hangi dev ile birleşiyor?

Ticari gayrimenkul firması Jones Lang LaSalle, diğer bir uluslararası gayrimenkul danışmanlığı firması ile şirket evliliği yapacak

Global Ticari Gayrimenkul firması Jones Lang LaSalle, diğer bir uluslararası gayrimenkul danışmanlığı firması King Sturge ile şirket evliliği yapacaklarını açıkladı. Birleşme ile büyük ölçüde zenginleştirilmiş gücü ve bölge üzerindeki derin hizmet kabiliyetiyle Jones Lang LaSalle, İngiltere'de ve tüm Avrupa Kıtası'nda lider haline gelecek.

Açıklamada Jones Lang LaSalle'in King Sturge'un ortaklarına 98 Milyon Pound'u peşin, kalan tutarı da 5 yıl içerisinde peşin ödemeler şeklinde toplamda 197 Milyon Pound ($319 Milyon) ödeyeceği ve ticari işlemin 31 Mayıs 2011'de tamamlanacağı belirtildi.

Birleşme ile 43 King Sturge ofisi ve İngiltere'deki 24 ofis de dahil olmak üzere Avrupa'daki tüm iş operasyonları, Jones Lang LaSalle'in bir parçası haline gelecek ve Jones Lang LaSalle markası altında faaliyetlerine devam edecek. İş kolları ve ekiplerin entegrasyonuyla tüm iş aktivitelerinin yeniden markalanmasına da hemen başlanacak.

Jones Lang LaSalle EMEA CEO'su Christian Ulbrich, “Jones Lang LaSalle ve King Sturge arasındaki belirgin stratejik ve kültürel uyum da gösteriyor ki, bu birleşme her iki şirket için de cazip bir anlaşma oldu. Ayrıca, kazanacağımız hacim ve tecrübe derinliği, müşteri hizmet kabiliyetimizi hem İngiltere, hem de tüm Kıta Avrupası'nda rakipsiz hale getirecek” dedi.

King Sturge Kıdemli Müşterek Ortağı Richard Batten ise konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Mükemmel bir kültürel uyuma sahip iki büyük şirket, olağanüstü iş sinerjisi içinde bir araya gelerek Avrupa'nın en iyi gayrimenkul danışmanlığı firmasını yarattılar. Global bir platformda çalışabilme yeteneği ve bunun sağlayacağı fırsatlar, tüm çalışanlarımız ve müşterilerimiz için çok iyi bir haberdir” dedi.

Birleşme, karşılıklı olarak var olan güçleri ve liderlik pozisyonlarını derinleştirecek. Aynı zamanda da hizmet verme kabiliyetini de bütünüyle destekleyecek.

·         Birleşmiş ve güçlü sermaye piyasaları ekibi, müşterilere Jones Lang LaSalle'in global platformunda bulunan uluslararası sermayeye benzeri olmayan bir erişim sağlayacak.

 ·         Birleşme; her iki firmanın da hedeflediği yerel ve bölgesel pazarlarda liderlik etme konusundaki stratejik önceliklerini ivmelendirecek.

 ·         Jones Lang LaSalle Londra Kiralama ve Yatırım pazarlarını yönetecek, ve King Sturge da İngiltere bölgesel pazarlarında lider güç olacak.

 ·         Birleşme; endüstriyel, global lojistik ve perakende alanlarındaki hizmet seviyesine çok önemli bir derinlik ve hacim kazandıracak.

·         Firmanın Avrupa'daki varlığı hızla gelişen merkezi, doğu ve güneydoğu Avrupa'da önemli ölçüde genişletilecek.

 Andrew Gould İngiltere'de birleşme sonrası İcra Kurulu Başkanıolarak hizmet verecek. Richard Batten'da İngiltere Yönetim Kurulu Başkanlığı rolünü üstlenecek.

Birleşme dolayısıyla heyecanlı olduklarını belirten Andrew Gould, “Takım çalışmasına ve müşteri memnuniyetine dayanan mükemmellik anlayışına sahip bu iki firmayı birleştirmekten dolayı oldukça heyecanlıyız. Her iki firmanın kıdemli direktörlerinden oluşan yeni yönetici ekibimiz yerlerini aldı. Bu ekibin öncelikli olarak müşterilerimiz ve meslektaşlarımız için bu birleşmenin olağandışı potansiyelini gerçekleştirmeye başlayacaklar” dedi.

 Yatırımcı, mülk sahibi ve kiracı müşteriler için entegre gayrimenkul hizmetleri sunacak yeni şirket, 30 ülkeyi içeren 70 EMEA pazarında faaliyet gösterecek ve 5.300 kişiyi istihdam edecek. İngiltere operasyonu ise 2.700 çalışanı ve 34 ofisiyle faaliyet gösterecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz