maritbet girişmaritbet
JLL Türkiye yüzde 33 büyümeyi hedefliyor!

JLL Türkiye yüzde 33 büyümeyi hedefliyor!

Küresel deneyimini Türkiye’deki faaliyetlerine yansıtan JLL Türkiye’nin büyüyen proje portföyü paralelinde ekibi de genişliyor

Küresel deneyimini Türkiye'deki faaliyetlerine yansıtan JLL Türkiye'nin büyüyen proje portföyü paralelinde ekibi de genişliyor. JLL Türkiye ekibinin, önümüzdeki bir yıl içerisinde %33 büyüyerek 400 kişiye ulaşması hedefleniyor. Böylece şirketin çalışan sayısı, Türkiye'de faaliyete başladığı 2007 yılından bu yana 12 kat büyümüş olacak.

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi danışmanlığı sunan JLL, Türkiye'deki faaliyetlerini 2007 yılından bu yana hızla genişletiyor. Bu bağlamda büyüyen JLL Türkiye ekibi bugün 300 kişiye ulaşmış bulunuyor. Türkiye'nin yanı sıra bölge ülkelerde de önemli hedefleri bulunan şirket, önümüzdeki bir yıl içerisinde çalışan sayısını %33 oranında artırarak ekibini 400 kişinin üzerine çıkarmayı hedefliyor.

JLL Türkiye Operasyon ve Finans Direktörü Volkan Müller, “JLL Türkiye olarak hayata geçirdiğimiz çalışmaların yalnızca şirketimiz için değil, Türkiye ekonomisi ve pek çok sektör açısından büyük önem taşıdığını, katma değer yarattığını biliyoruz. Bu nedenle de ekibimizi titizlikle oluşturuyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımız, dünyadaki en geniş ve en gelişmiş ticari gayrimenkul ve yatırım yönetimi şirketlerinden birinde görev yapmanın getirdiği sorumlulukla hareket ediyor. 2007 yılında 35 kişi olan ekibimizde bugün 300'e yakın arkadaşımız görev yapıyor. Önümüzdeki bir yıl içerisinde bu rakamın 400 kişiyi aşacağını öngörüyoruz. Böylece JLL, Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığından bu yana ekibini yaklaşık 12 kat büyütmüş olacak.” 

Volkan Müller, JLL'in dünya çapında 75 ülkede 52.700 çalışanı bulunduğuna dikkat çekerek, hızla yükselen bir pazar olan Türkiye'nin, şirketin küresel hedefleri içerisinde önemli bir konumu bulunduğunu belirtiyor: “Bizim hedefimiz, JLL Türkiye'yi bölgedeki diğer ülkeler için de bir merkez haline getirmek. JLL'in sahip olduğu küresel know-how ve Türkiye pazarındaki kanıtlanmış başarısı, çevre ülkelerin de dikkatinden kaçmıyor. Kaliteli, ayrıntılı ve verimli hizmet sunma yolunun tam anlamıyla profesyonel bir ekiple hareket etmekten geçtiğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle de ekibimizi küresel çaptaki gelişmeleri özümseyecek ve Türkiye'nin yanı sıra bölge ülkelerdeki projelerde de görev alabilecek arkadaşlarımızdan oluşturuyoruz. Kurum kültürümüzün en önemli parçası olarak gördüğümüz şirketimizin etik anlayışı paralelinde, alanında uzman, farklı bakış açıları ve vizyonlarla bizi hep bir adım daha ileriye taşıyacak şekilde ekibimizi büyütme ve onlarla uzun dönemli beraber çalışma hedefiyle hareket ediyoruz”.

JLL Türkiye, geçtiğimiz Nisan ayında Etik Değerler Merkezi'nin (EDMER) gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek ve etik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla verdiği ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri'ni almaya hak kazanmıştı. JLL aynı zamanda Ethisphere Enstitüsü'nün her sene açıkladığı dünyanın en etik 100 şirketi arasında yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alışveriş merkezi ciroları yüzde 20 artış gösterdi
  • 17.11.2022 15:20

Alışveriş merkezi ciroları yüzde 20 artış gösterdi

JLL Türkiye, 2022 üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye’nin Makroekonomi ve Gayrimenk ...

2022 yılında AVM'lerde daha yüksek enerji verimliliği sağlanacak
  • 27.01.2022 16:37

2022 yılında AVM'lerde daha yüksek enerji verimliliği sağlanacak

Gayrimenkul sektöründe dünya devleri arasında yer alan JLL Türkiye, tüm sektörle ...

Kale Outlet Center'ın yönetimi artık JLL Türkiye'de!
  • 04.01.2022 17:22

Kale Outlet Center'ın yönetimi artık JLL Türkiye'de!

JLL Türkiye, Kale Outlet Center Alışveriş Merkezi’nin kiralama ve yönetim hizmet ...

2024 yılına kadar Türkiye'deki AVM sayısında %10 artış bekleniyor
  • 22.11.2021 10:16

2024 yılına kadar Türkiye'deki AVM sayısında %10 artış bekleniyor

JLL Türkiye, 2021 yılının üçüncü çeyreğini değerlendirdiği raporunu yayınladı. ...

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"
  • 29.11.2018 17:23

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019'da kon ...