maritbet girişmaritbet
ISK-Sodex 2014’te tasarruf ve çevre duyarlılığı öne çıkacak

ISK-Sodex 2014’te tasarruf ve çevre duyarlılığı öne çıkacak

Erensan, çevreci ve enerji verimliliği sağlayan ürünleri ile ‘ISK-Sodex 2014 Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor

HVAC sektöründeki gelinen son nokta, tüm yenilikler ve endüstriyel gelişmeler ile ISK-Sodex 2014, 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü başlıyor. ISK-Sodex Fuarı öncesi açıklamalarda bulunan Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Enerji verimliliği çıkan yasa ve yönetmeliklerle, yapılan uluslararası anlaşmalarla zorunlu hale gelmeye başladı. Enerji maliyetleri göz önüne alındığında da enerjiyi verimli kullanma gerekliliği açıkça görülüyor. Enerjide sürdürülebilirliğin sağlanmasına, dışa bağımlılığın azaltılmasına, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesine ve iklim değişikliği ile mücadeleye yönelik çalışmalar diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de enerjinin ve enerji kaynaklarının verimli kullanımının önemini artırdı” diye konuştu.

Eren, “Sodex, Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri tarafından yakından takip edilen ve ısıtma, soğutma, iklimlendirme sektörlerinin nabzının tutulduğu en büyük ve en kapsamlı fuar olma özelliğine sahip. Biz de Erensan olarak yüzde yüz yerli üretimle enerji verimliliği sağlayan ürünlerimizle ISK-Sodex 2014'te yerimizi alacağız” dedi. 

Fuara damga vuracak ürünler ve stand  aktivitesi 

Eren, “Özellikle ESB - Yüksek Basınçlı Üç Geçişli Buhar Kazanı, HDR -Buhar Kazanı, EUROMAX C -Üç Geçişli Sıcak Su Kazanı, TRC –Gaz Yakıtlı Üç Geçişli Yoğuşmalı Kazan, TR-Üç Geçişli Sıcak Su Kazanı, EOROWALL-F- Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı, SSG-H – Su Borulu Paket Buhar Jenaratörü, ESB-K Konveyör Izgaralı Katı Yakıtlı Buhar Kazanı ile yurtdışı fuarlarında gördüğümüz ilgiyi ISK-Sodex'te de göreceğimize inanıyoruz. Bu sene ayrıca stratejik ortağımız Atlantic Grup ürünlerini de standımızda tüketiciyle buluşturacağız. Özellikle yeni teknoloji Isı pompaları, hybrid kombi, havlu pan ve sıcak su ısıtıcılarının dikkat çekeceğini düşünüyoruz” dedi. 

Ayrıca Ygnis markasının ürünleri arasında yer alan Varfree Yoğuşmalı Kombi, Varino Grande Yoğuşmalı Kazan ve  Avrupa ERP standartlarına uygun yüksek verim ve düşük NOx standartları sağlayan VarMax ile büyük ilgi göreceklerini belirten Eren, “Ziyaretçilerimizi Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi 6 ve 7'inci Hall'de bulunan standımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Zanaat ve Sanat Erensan standında buluşuyor

Erensan, ISK-Sodex 2014 fuarında ürün sergisi dışında bir de sanat gösterisi gerceklestirecek. Eren, “Böyle bir organizasyonu yapma amacımız, tıpkı sanat gibi bizim ürettiğimiz ürünlerin de hayatımızın bir parçası olduğunu hatırlatmanın yanı sıra mühendisi ve sanatçıyı biraraya getirerek Erensan kimliğini kazan üzerine bir sanat performansıyla yansıtmak istiyoruz. Fuar süresince devam edecek olan aktivite, Ressam Gamze Yalçın tarafından eski bir buhar kazanı üzerinde gerçekleştirilecek. Zanaat ve sanat Erensan standında buluşacak” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

FIFA Dünya Kupası 2022’nin havasını Türkler değiştirecek
  • 21.10.2020 11:47

FIFA Dünya Kupası 2022’nin havasını Türkler değiştirecek

Türk İklimlendirme Sektörü, FIFA Dünya Kupası 2022’nin havasını değiştirmeye haz ...

ISK-Sodex 2014’te tasarruf ve enerji verimliliği öne çıktı!
  • 13.05.2014 15:08

ISK-Sodex 2014’te tasarruf ve enerji verimliliği öne çıktı!

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düze ...

ISK-Sodex 2014’te tasarruf ve çevre duyarlılığı öne çıkacak
  • 03.05.2014 09:04

ISK-Sodex 2014’te tasarruf ve çevre duyarlılığı öne çıkacak

Erensan, çevreci ve enerji verimliliği sağlayan ürünleri ile ‘ISK-Sodex 2014 Fua ...