maritbet girişmaritbet
İşbir Yatak’a kalite ödülü!

İşbir Yatak’a kalite ödülü!

İşbir Yatak, '2010 AB Kalite Ödülü'ne layık görüldü



Brüksel'de gerçekleştirilen 2'nci Uluslararası AB Kalite Zirvesi'nde ödüller verildi.
Tüketici Akademisi tarafından çeşitli üniversitelerin görüşleri alınarak gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre kalite ve inovasyon uygulamalarında AB normlarını uygulayarak örnek teşkil eden markalar ise '2010 AB Kalite Ödülü'ne layık görüldüler.

Bunlardan biri de yatak sektöründe önemli başarılara imza atmış bir şirket olan İşbir Yatak firması oldu. Ödül töreninin ardından konuşan İşbir Genel Müdürü Metin Gültepe, şunları söyledi:
 
"Globalleşen bu dünyada herkes her yere çok kısa sürede ulaşabiliyor. Dolayısıyla başarılı olabilmenin bir tek şartı var, kişi veya firma fark etmez, bir hikâyeniz olacak. Bunu da gerçekleştirebilmenin yolu inovasyon, sürekli yenilik ve bu konuda yapılacak çalışmalar. Bizim şirketimizde, özellikle son yıllarda, yatak konusunda ar-ge ve inovasyon çalışmalarımızda dünyada gelişen teknolojilerin yatağa uygulanmasını sağladık ve bu sayede geldiğimiz nokta rakiplerimiz tarafından da taklit edilen ve insanların sağlığını önemseyen bir nokta. Bu şekilde geliştirdiğimiz ürünlerle halkımızdan teveccüh gördük” dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz