maritbet girişmaritbet
İşbir Yatak, masaj ile uyandıran yatak yaptı

İşbir Yatak, masaj ile uyandıran yatak yaptı

2 yıl önce kurulan birimde müşteri şikayet ve memnuniyetlerine direkt telefon ve maille cevap veren İşbir Yatak, kendilerine ulaşan şikayetlerden masaj ile uyandıran yatak üretti

Müşteri memnuniyetleri ve şikayetlerini almak için kurdukları satış sonrası müşteri memnuniyeti iletişim birimi ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgesi Türk Leyodu tarafından belgelendirilen İŞBİR YATAK, iletişim birimini fikir atölyesine dönüştürdü.

2 yıl önce kurulan birimde müşteri şikayet ve memnuniyetlerine direkt telefon ve maille cevap veren İşbir Yatak, kendilerine ulaşan şikayetlerden masaj ile uyandıran yatak üretti.

Sorunları kendisi çözdü

İşbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe, "Şikayetler direkt olarak benim mailime ve telefonuma da düşüyordu. Bazı sorunları birebir ben çözüyordum. Masajla uyandırma yatağı fikri de bir müşterimizden çıktı. Bu ürün üzerinde 8 ay çalıştık" dedi. 'Boyun ağrılarım çekilmez oldu. Şöyle boyun masajı yapan bir yastık' yapsanız diye serzenişte bulunan müşterinin verdiği fikri yatakta denediklerini ve üretimini yapıp piyasaya sürdüklerini dile getiren Gültepe, "Bu yüzden müşteri şikayet ve memnuniyeti platformunu önemsiyoruz. Zaten platformumuz ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgesi Türk Leyodu tarafından da belgelendirildi" diye konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz