maritbet girişmaritbet
Hotpoint’ten 3 yeni konsept mağaza!

Hotpoint’ten 3 yeni konsept mağaza!

Dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisi Whirlpool Corporation, Türkiye’deki mağaza yatırımlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Ankara, İzmir ve Eskişehir başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında tüketicileri yeni konsept Hotpoint mağazası deneyimiyle tanıştıran Whirlpool Corporation, yatırımlarını sürdürüyor. Çanakkale, Edirne ve Balıkesir'de üç yeni konsept mağazayı tüketicilerin hizmetine sunan şirket, Hotpoint kalitesini yaygınlaştırarak hizmet ağını genişletti.

‘6 ayda 10 mağaza açmayı hedefliyoruz'

Hotpoint olarak ana stratejilerini mağazacılık üzerine inşa ettiklerini belirten Whirlpool Türkiye Genel Müdürü Gabriele Esposito, açılışlarla ilgili şunları söyledi: “Geçtiğimiz sene markamızı ve Hotpoint mağazalarımızı dünya klasmanında perakendecilik anlayışıyla yeniden lanse ettik. Toplamda 100 milyon euro'luk sermaye artırımıyla markamıza, mağazalarımıza ve Manisa'daki fabrikamıza yatırım yaptık. Önümüzdeki 6 ay içerisinde 10 mağaza daha açarak, Hotpoint kalitesini ülke çapında yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.”

Tüketicilerin müşteri deneyimini en üst düzeyde yaşadığı, demoları görebildiği, ürünlere dokunabildiği ve ürünlerin teşhir edildiği mağazalara konsept mağaza adı veriliyor. Hotpoint'in ülke çapında 15 tane konsept mağazası bulunuyor. Bu mağazalarda 100'e yakın ürün tüketicilerle buluşuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hotpoint’ten 3 yeni konsept mağaza!
  • 05.03.2018 12:20

Hotpoint’ten 3 yeni konsept mağaza!

Dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisi Whirlpool Corporation, Türkiye’deki m ...