maritbet girişmaritbet
Hilton Garden Inn, yeni otelini Kocaeli'de açtı

Hilton Garden Inn, yeni otelini Kocaeli'de açtı

Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, yeni oteli 'Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar’ı açtı.

Hilton Garden Inn, Türkiye'deki yeni oteli Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar'ın açıldığını duyurdu. Orbay Grup Kuyumculuk Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin sahibi olduğu 88 odalı otel, konuklarını ağırlamaya başladı.

Kocaeli'nde benzersiz bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir konuma sahip olan otel, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na ve Intercity Istanbul Park'a yakınlığıyla dikkat çekiyor. Otel misafirleri, Türkiye'nin en gözde kayak merkezlerinden Kartepe'ye ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Sapanca Gölü ile Botanik Parkı'na da kısa bir yolculukla ulaşabiliyor.

Otelin Genel Müdürü Oğuz Karslıoğlu şöyle konuştu: Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar'ın açılışını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimize Hilton Garden Inn markasından bekledikleri sıcak ve kusursuz hizmeti sunmak için sabırsızlanıyoruz. Otelimizi iş veya eğlence amacıyla ziyaret edecek misafirlerimize unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatacağız.”

Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar, misafirlerine tek çatı altında tüm ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor. Otel bünyesinde yer alan Garden Grille® Restaurant'ta Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuluyor. 24 saat boyunca hizmet veren The Pavilion Pantry® ise zengin tatlı-tuzlu atıştırmalık ve içecek seçenekleriyle misafirlere kesintisiz hizmet veriyor.

Seyahatleri sırasında rahatlamak isteyen konuklar, teknolojinin son imkanları kullanılarak inşa edilen fitness center'ı ve spa'yı ziyaret etme şansına sahip. Spa içerisinde kapalı yüzme havuzunun yanı sıra Türk hamamı ile özel tuz masajı seçeneğini de sunan masaj odaları da bulunuyor.

Oteli iş seyahatleri için tercih eden misafirler ise 120 kişilik kapasiteye sahip iki toplantı alanının yanı sıra ücretsiz Wi-Fi hizmetinden, 24 saat hizmet veren ‘business center'dan ve zengin ikramlardan yararlanabiliyor.

Diğer yandan Hilton Garden Inn Kocaeli Şekerpınar, Hilton'un ücretsiz müşteri sadakat uygulaması Hilton Honors kapsamında yer alıyor. Hilton Honors üyeleri, Hilton'a ait kanalları kullanarak rezervasyon yaptıklarında, firmanın 14 farklı markasına ait otellerde çeşitli fırsatlardan faydalanabiliyor. Üyeler indirimli fiyatların yanı sıra kazandıkları puanlarla ödeme yapabiliyor hatta ücretsiz konaklama imkanı yakalayabiliyor. Benzer şekilde Hilton Honors üyeleri, ücretsiz Wi-Fi hizmetinden de faydalanabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Amasya’ya Hilton Garden Inn geliyor!
  • 12.03.2022 14:41

Amasya’ya Hilton Garden Inn geliyor!

2024 yılında açılması beklenen Hilton Garden Inn Amasya, şehrin ilk uluslararası ...

Hilton Garden Inn, dünyaca ünlü stadyumun içinde açıldı
  • 08.09.2017 15:52

Hilton Garden Inn, dünyaca ünlü stadyumun içinde açıldı

Hilton Garden Inn, Birleşik Krallık’taki yeni otelinin Emirates Old Trafford’ta ...

Hilton Garden Inn, yeni otelini Kocaeli'de açtı
  • 04.07.2017 10:03

Hilton Garden Inn, yeni otelini Kocaeli'de açtı

Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Ga ...

Safranbolu’da Hilton Garden Inn açıldı
  • 21.12.2016 14:00

Safranbolu’da Hilton Garden Inn açıldı

Hilton Garden Inn, Türkiye'deki 15. otelini Safranbolu'da açtı. ...

Hane'm Güneşli halka sunuluyor
  • 21.11.2015 14:38

Hane'm Güneşli halka sunuluyor

Huma Yapı ve Mar Tur işbirliğinde hayata geçirilen Hane'm Güneşli projesinin 22 ...

Hilton Garden Inn, çevre ödülüne layık görüldü
  • 27.12.2013 09:55

Hilton Garden Inn, çevre ödülüne layık görüldü

Haliç’te yer alan ve dünyanın en çevreci 15 otelinden biri olan Hilton Garden In ...