maritbet girişmaritbet
Hilti, yeni ürünlerinin lansmanını gerçekleştirdi!

Hilti, yeni ürünlerinin lansmanını gerçekleştirdi!

Hilti yarının dünyasını şekillendiren yeni teknolojilerin lansmanını yaptı.

Üstün performans vedayanıklılığa sahip ürünleriyle inşaat sektörünün jenerik markası olan Hilti, gelenekselMarketing Wave etkinliğinde yeni teknolojilerinin lansmanını yaptı. Etkinlikte;MT Modüler Kanal Sistemleri, RE 500 V4 Kimyasal Dübel,yeni jenerasyon SD 5000 A22 Akülü Vidalama Makinesi, TE 500 Kırıcı, DD 150-UKarot Makinesi ürünlerinin yanı sıra yeni nesil bir hizmet olan ON!Track 3.0teknolojisi tanıtıldı. 21. yüzyılın ihtiyaçları doğrultusunda değişen sahabeklentilerine yenilikçi çözümler ve yatırımlarla yanıt vermeye devamedeceklerini vurgulayan Hilti Türkiye PazarlamaDirektörü Özgecan Işıltan, yeni ürünleri ile her zaman olduğu gibi şantiyelerdekitüm uygulamalarda en üst düzeyde performans sunacaklarını vurguladı.

Geleceği referans alan bakışaçısının yanı sıra yenilikçi ürün, servis ve yazılımlarıyla inşaat sektörüne çoksayıda ilki kazandıran Hilti, satış ekibine özel olarak düzenlediği geleneksel“Marketing Wave” etkinliği ile piyasaya çıkacak teknolojilerinin lansmanınıyaptı. Ar-Ge temelli yeni ürünleriylefark yaratmaya devam edeceklerini ifade eden Hilti Türkiye PazarlamaDirektörü Özgecan Işıltan, markanın ileri teknoloji ürünlerine ekolarak geliştirdiği çözümlerle de uluslararası pazara güç katmayı sürdüreceğinisöyledi.

Yeniteknolojilerle sektörü domine ediyor

Yarının dünyasınışekillendiren teknolojileri bugünün iş yapış şekillerine entegre ettiklerini belirtenÖzgecan Işıltan; “Hilti olarak operasyonel süreçleri hızlandıracakbirçok yeniliğe imza atmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketimiziçin geleneksel hale gelen “Marketing Wave” etkinliğinin bu ayağında yeni ürünlerimizintanıtımını gerçekleştirdik. Bunlardan ilki olan Hilti MT Modüler Kanal Sistemleri,en hafif yüklerden en ağır yüklere kadar entegre portfolyo sağlayarak tümaskılama ve destek sistemlerini bir arada sunuyor. Bir diğer teknolojimiz RE500 V4Kimyasal Dübel, yenilenmiş ETA onayı ve EOTA TR069 ile rijitfiliz ekimi bağlantılarını çözme imkanı sağlıyor. Pazarın en güçlüsü olan SD 5000 A22 YeniJenerasyon Akülü Vidalama Makinesi, hassas vidalama işlerini kolaylaştırmakiçin daha ergonomik tetik ve elektronik fren özellikleriyle dikkat çekiyor.Piyasanın en hafifi TE 500 Kırıcı, kompakt tasarımı ile maksimum performans ve yüksekmanevra kabiliyeti sunuyor. DD 150-U Karot Makinesi ise hem el karotu olarakhem stand ile kullanılabiliyor. 12-162 mm arasında geniş bir çap aralığındadelim yapabiliyor. Aynı zamanda vakum tablası ile sabitleme kolaylığı sağlarkenözel standı ile açılı delim yapma olanağı sağlıyor” dedi.

ON!Track 3.0 şimdi çokdaha kullanıcı dostu

İnşaat profesyonellerinin enbüyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi için ON!Track teknolojisini geliştirdikleriniaçıklayan Işıltan; “Marketing Wave'de üçüncü jenerasyonunun lansmanınıgerçekleştirdiğimiz bu teknoloji, kullanıcı dostu ara yüzü ile dikkat çekiyor. Özeltakip gerektiren konular için ana sayfada farklı tablolar oluşturulabilenteknoloji, ekipmanların maliyet raporlamalarının artık günlük, haftalık veaylık olarak takip edilmesine olanak tanıyor. Sarf malzemelerinin takibindegirilen tüm satın alma bilgilerinin görüntülenebilmesi ve raporlanmasınıkolaylaştıran ON!Track 3.0; ekipman, sarf malzemesi, belgeler gibi takip veraporlama gerektiren birçok konu için günlük, haftalık, aylık ve yıllıkraporların ayarlanan tarihlerde otomatik olarak ilgili kullanıcılara mailyoluyla iletilmesini sağlıyor. Ağkurulması ve ekipmanlara Bluetooth takılması durumunda Gateway sistemi ileekipmanların lokasyonlar arası transferi için manuel takibe gerek kalmıyor.Ekipmanlar, tanımlanan akıllı etiketlerin yardımı ile lokasyon değişikliklerinikendisi gerçekleştiriyor. En önemlisi de ERP sistemlerinin ON!Trackentegrasyonu artık mümkün hale geliyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilti’den geleceğin sürdürülebilir şehirleri için ileri teknoloji çözümler
  • 12.11.2022 10:03

Hilti’den geleceğin sürdürülebilir şehirleri için ileri teknoloji çözümler

Hilti, ileri yapı teknolojileriyle sürdürülebilir şehirleşme için inşaat profesy ...

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor
  • 05.07.2022 11:45

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ...

Hilti'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri
  • 20.05.2022 11:40

Hilti'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri

İnşaat projelerinde mühendislik çözümleri; verimlilik, zaman, kârlılık ve projel ...

Hilti, sismik teknolojileriyle güvenli yapıların mimarı olmayı hedefliyor
  • 03.03.2022 16:37

Hilti, sismik teknolojileriyle güvenli yapıların mimarı olmayı hedefliyor

İnşaat sektörünün çözüm ortağı Hilti, yapıların güçlendirilmesinin yanı sıra uzu ...

Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile şantiyede sıfır toz!
  • 01.02.2022 11:04

Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile şantiyede sıfır toz!

İnşaat profesyonellerinin çözüm ortağı Hilti, VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile en ...

Hilti’den inşaat sahalarının yeni başrolleri!
  • 18.01.2022 09:16

Hilti’den inşaat sahalarının yeni başrolleri!

Hilti, gelenekselleşen “Marketing Wave’’ etkinliği ile şantiyelerde fark oluştur ...