maritbet girişmaritbet
Hekim Yapı’nın HEKİMPOR ısı yalıtım levhalarına CE işareti!

Hekim Yapı’nın HEKİMPOR ısı yalıtım levhalarına CE işareti!

Cephe kaplama malzemesi üretiminde yenilikçiliğiyle farkındalık sağlayan HEKİM YAPI, HEKİMPOR markalı EPS ısı yalıtım levhalarına CE İşareti aldı

Avrupa Birliği kriterlerine uygun bulunan HEKİMPOR 10 kg/m³ yoğunluğundaki EPS levhalar, çevre açısından güvenli olduğunu da kanıtladı.

Hekim Holding şirketlerinden HEKİM YAPI'nın, HEKİMPOR markalı EPS (Expanded Polystyren)  yalıtım ve ambalaj ürünleri, CE İşaretine uygun görüldü. HEKİMPOR'un 10 kg/m³  yoğunluğundaki hafif ağırlıklı EPS ısı yalıtım ve dolgu malzemeleri (asmolen), basma dayanımı, basınç gerilmesi ve yangına tepki sınıfında yapılan deneyler sonucu CE İşaretini almaya hak kazandı.

HEKİMPOR levhaların basınç gerilmesi testinde, levha kalınlığı % 10 azaltıldı ve dayanımları test edildi. Test sonucu levhalar kısa ve uzun süreli yüklemelere karşı mekanik dayanıklılık gösterdi. Basınç dayanımı testinde de kısa ve uzun süreli yüklemelere karşı makaslama, bükülme ve çekme dayanımları incelendi. Yangına dayanım testinde HEKİMPOR numuneleri 15 saniye alev uygulamasına maruz bırakıldı ve tutuşma gözlemlenmedi. 

HEKİM YAPI Genel Koordinatörü Fatih Ulusoy, “HEKİM YAPI, kuruluşundan bu yana yalıtım sektöründe farklı çalışmalara imza atıyor. Sektörümüzde teknolojiyi etkin kullanan öncü firmalardan biriyiz HEKİMPOR markalı EPS yalıtım ve ambalaj ürünlerimiz gibi yenilikçi ürünlerimiz de bunun en önemli göstergesidir. HEKİM YAPI olarak aynı zamanda enerji tasarrufu ve çevre kirliliği konusuna son derece hassas yaklaşıyoruz. Yüksek ısı yalıtımı sağlayan ve zaman içerisinde yalıtım değerini kaybetmeyen çevreci HEKİMPOR ürünlerimiz, bu özellikleri ve yapılan deneyler sonucu CE İşareti almaya hak kazandı. CE İşareti ile uluslararası arenada rekabet gücümüzü arttıracağız” diye bilgi verdi.

HEKİMPOR EPS levhalar, her türlü binanın çatı ve iç – dış duvar ve temel yalıtımında, toprak altında kalan dış duvarların dışarıdan yalıtımında, zemin betonunun yalıtımında, perde duvar, kolon ve kiriş yalıtımında, teras çatı izolasyonunda, soğutma tesislerinde, ticari depolarda, hafif prefabrik yapı elemanlarında, kümes hayvancılığı ile küçük ve büyükbaş hayvancılığın çatı ve duvar yalıtımında kullanılabiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı
  • 01.12.2018 11:17

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Ya ...

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiledi
  • 16.05.2018 09:55

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiledi

Hekim Yapı AŞ, 41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda ...

Hekim Yapı ihracatını yüzde 80 artırdı
  • 09.05.2018 09:28

Hekim Yapı ihracatını yüzde 80 artırdı

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fua ...

Heki Yapı TEBİF Fuarı'na katıldı
  • 06.05.2018 09:57

Heki Yapı TEBİF Fuarı'na katıldı

Hekim Holding'in şirketlerinden biri olan Hekim Yapı A.Ş., TEBİF (Türkiye İnşaat ...

Kentsel dönüşüm ile yapı sektöründeki ivme artıyor
  • 27.12.2016 08:38

Kentsel dönüşüm ile yapı sektöründeki ivme artıyor

Sektörün güncel uygulama ve yeni genelgelerle sürekli gelişim gösteren yapı sekt ...

Başakşehir Evleri'nin dış cephesine Hekim Yapı imzası
  • 09.11.2016 09:48

Başakşehir Evleri'nin dış cephesine Hekim Yapı imzası

Hekim Yapı AŞ'nin ürünleri İstanbul Başakşehir'de inşaatı tamamlanan Başakşehir ...